9. kolo
27.09.2014 15:00 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
Bazaly, Ostrava

Reportáž

Baník Ostrava - Bohemians Praha 1905 1:0

Ostravský Baník dokázal porazit Bohemians 1905 nejtěsnějším rozdílem a to brankou až v nastaveném čase, navíc při svém oslabení. V 93. minutě se o to postaral Stronati.

Diváci, kteří si našli cestu na Bazaly se museli mít poprvé na pozoru v patnácté minutě. Rána Šichora totiž orazítkovala tyč! Kukec sice ještě dorážel, ale to už bylo z ofsajdu. Zanedlouho byl Šichor v další velké šanci, hlavou byl ale neúspěšný. Milan Švengr musel v prvním poločase řešit hned několik situací, včetně pokusu Davora Kukece, který se před ním zjevil zcela osamocen. Hlavně díky Švengerovi Bohemka zatím neprohrávala.

Domácí byli aktivnější i po změně stran, obránce Baránek hlavou netrefil branku. Bohemka nebyla směrem dopředu nijak výrazná, přesto musel Pavlenka řešit jednu nepříjemnou situaci. Hlavička Šmída ale naštěstí pro Baník skončila vedle. Také v 74. minutě bylo ve vápně Ostravy horko, obránce Baránek na poslední chvíli odvracel nebezpečí na rohový kop.

Osm minut před koncem zápasu uviděl Ondřej Sukup druhou žlutou kartu a závěr utkání musel Baník dohrávat v deseti. Klokani se ale nijak dopředu nehrnuli, s konečným bodem by byly nejspíše spokojeni. Jenže v nastaveném čase bylo vše jinak. Na nešťastně zblokovaný centr si hlavou naskočil Stronati a golman Klokanů absolutně nemohl nic dělat. Baník šťastně porazil Bohemku 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Podívá už se na hřiště Milan? Snad jo

Reagovat
HorajzmAmmann

až po reprezentační pauze

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdříve s Jihlavou 18.10. Sám to říkal

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Jihlave?? Tak to rovnou trefi hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip: Neprohra Klokanů...

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooo Banicek krasa !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nedostal Sukup náhodou červenou?

Reagovat
Krony

No... Autor článku to uvedl jako dvě žluté, sesumírovat dohromady si to musíme sami :)

A taky v 15minutě do tyče zahrál Narh, ne Šichor. Ale budiž, až na barvu pleti, 20cm rozdílu výšky a rozdílného čísla dresu, jsou ti chlapci k nerozeznání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když se na Šichorovu hlavu podíváš zezadu, tak vypadá jako Narh zepředu (pokud se nesměje)

Reagovat
Krony

To máš pravdu, navíc Narhovy fotbalové schopnosti zády k míči jsou zhruba srovnatelné s těmi Šichorovými, pokud je k míči čelem Moc nechápu, proč ho tam Svědík cpe do základu, zápas co zápas se ukazuje, že Šichor je opravdu divizní hráč a nic víc. Neumí nic, kdyby to alespoň odběhal, když už nic neumí, ale ani toho jsme se od něj zatím nedočkali...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mi se v 1. poločase dneska Šichor líbil (pokud to teda nebyl on, kdo párkrát tak blbě ztratil balon a byl z toho brejk, ale myslím, že to byl Janko). V druhém už nehrál dobře nikdo, to bylo na odečet bodu místo plus 3.

A fronty u pokladen hnus! Tímhle způsobem tam budou mít za chvíli jen permanentkáře. Četl jsi v diskuzi:

"Dobrá příhoda ke konci 1 půle, velký houf lidí stále za branou čekalo na odbavení, jeden starší borec při kontrole stáhl galaty vyhrnul triko a stál tam dobrých 20 totálně nahý ať si ho prý omacají chuji.To jste měli vidět tváře ženských co mají na starosti kontroly va bráně!"

Reagovat
Krony

Mi se nelíbil, důvody:

-jde na něj vysoký míč, nejde ani na míč, ani do souboje, jen čeká co s tím obránce soupeře udělá

-hra po zemi, asi 5x ztratil míč, ať už se pokoušel o kličku, nebo o nahrávku

-přehled a čtení hry, taky špatně, nechodí do volných prostor, ale schovává se za hráče, s míčem na noze je bezradný, pokud spoluhráč nestojí vyloženě před ním, tak ho prostě nevídí a nenahraje

-boj o míč, tam je vyloženě srandovní, během zápasu získal jediný míč a tak ho to překvapilo, že mu utekl do zámezí

Moc nechápu co se ti na jeho výkonu mohlo dneska líbit. Měl světlé momenty občas, ale ne dnes.

A jo ty míče tam ztrácel Janko, ale aspoň to bylo po tvrdší hře tělem od Klokana, měl si na to dát větší pozor a nedržet tolik míč, když viděl že po něm jdou, ale aspoň to bylo v souboji a ne že měl míč nepokrytý, nebo se mu "zatoulal" metr od nohy.

Ale tak body jsou, tak si to vychutnáme a horší výkony zkritizujem zase hlavně po prohrách...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, budu se snažit držet poslední věty.

Reagovat
zde73

super 3 bodiky!

Reagovat
smazaný uživatel

Smolná porážka, škoda no. Tak musíme vyhrát příští zápas, nedá se nic dělat!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak smolna poraška kokote,vi jste banda simulantu,Doufam že vam beru doliček a tahnete někam do pralesa.

Reagovat
Krony

Ah bože... Že pozdravuju tvoji učitelku / učitele češtiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Krony

Smůli jste si ale fakt přivodili sami, že jste ze začátku hráli na bod se zdržováním, to by se pochopit dalo, ale po vyloučení na to měli vletět, místo toho pokračovali ve zdržovací taktice nepochopitelně a po zásluze za tohle přišel trest. Nevím jestli jde pustit na isportu zápas i ze záznamu, okud ano, tak se podívej co provedl váš hráč při prvním střídání po vyloučení Sukupa. Tam ubral tak minutu střídáním, volná chůze, ani snaha o klus. Tohle nejde, hrajou proti deseti, tak musí zabrat, zatlačit soupeře, ne se flákat po hřišti. U té standartky ze které padl gól taky nějak nepochopitelně ti obránci chrápali. Kukec se tam rozběhl, ale přihrávka nepřišla, musel se vrátit a pak teprve dostal balon napodruhé. Trošku trapas pro obránce, když mi soupeř ukáže co chce hrát a já ho to nechám vklidu rozehrát.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele