29. kolo
23.05.2015 17:15 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

1. FK Příbram - Zbrojovka Brno 3:2

Příbram zvládla v dramatické koncovce zápas s Brnem a díky zaváhání Mladé Boleslavi se bodově dotáhla na čtvrté místo. Příbram je ale nadále pátá, s Mladou Boleslaví má totiž horší vzájemnou bilanci.

U Litavky se odehrálo pořádné drama! Příbram stále živí naději na evropské poháry a po dnešku se jim ještě více přiblížila, neměla to ale vůbec jednoduché, Brno totiž bylo více než vyrovnaným protivníkem.

Na první šanci se ale muselo čekat a to až do 12. minuty, poté se k centru dostal Matějů a Bednářovu hlavičku zlikvidoval Melichárek. Za dalších deset minut měl na kopačce úvodní gól Martin Zeman, po Suchanově přihrávce rozkmital své nohy, ale Melichárka nepřekonal a neuspěl ani z dorážky, kdy trefil postaveného obránce.

Příbram se dočkala až ve 27. minutě, k přihrávce na malé vápno rychle přiběhl Suchan a střelou od země poslal domácí do vedení - 1:0 pro Příbram. Svěřenci trenéra Tobiáše ale další branku nepřidali a těsně před odchodem do šaten inkasovali. A z kopačky koho jiného než Pavla Zavadila. Od něj se čekal do vápna centr, ale Zavadil krásnou technickou střelou poslal balón do sítě - 1:1.

Domácí pokračovali ve spalování šancí, nejprve Bednář po Pilíkově centr odmítl vedení a po něm i Nitrianský nepřekonal Melichárka. Tlak Příbrami stoupal a Zbrojovka nakonec vyprodukovala chybu. Fabián Slančík v pokutovém území fauloval a sudí odpískal ve prospěch Příbrami pokutový kop. Zodpovědnost na sebe vzal Martin Zeman a proměněnou penaltou vrátil vedení na stranu domácích - 2:1.

Ale ani teď se Zbrojovka nevzdávala a velmi rychle srovnala krok. Hyčka si narazil balón s Vávrou a neomylně zakončil - 2:2. Na tahu tak byla zase Příbram, Bednář v další ze svých šancí neuspěl, ale čtyři minuty před koncem zápasu se to povedlo Pavlu Fořtovi. Zeman mu na hlavu posadil krásný centr a hlavička Fořta znamenala opětovné vedení! Domácí si ve zbytku zápasu už vedení vzít nenechali a jsou zase o něco blíže evropským pohárům.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Věřím, že když to nepůjde, tak Jarda už to stejně domluvil. Tip:1 2:0

Reagovat
Lahvac-CZ

Jestli Brno prohraje, tak Příbram bude možná v pohárech - a to bude průser

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram už má minimálně 5. místo jistý...tak snad Libe vyhraje pohár, i když ani ten by nebyl žádný terno do Evropy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele