22. kolo
04.04.2015 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

1. FK Příbram - Vysočina Jihlava 1:1

Příbram doma nedokázala porazit Jihlavu a oba celky si připisují bod za konečnou remízu 1:1. Hosté se U Litavky ujali vedení, ale na branku Petra Tlustého odpověděl po změně stran Jan Suchan.

U Litavky se hrála vyrovnaná partie, o něco nebezpečnější byli zejména v prvním poločase jihlavští fotbalisté, kteří se také ujali vedení. Po centru Šulka se hlavou prosadil Petr Tlustý a bylo to možná překvapivě 1:0 pro hosty. Jihlavští si dokázali v prvním poločase vytvořit ještě další nebezpečné šance. Nejprve pálil Marek a po něm se ještě dostal ke střele Mešanovič, před ním dokonce zívala prázdná branka, ale jmenovaný hráč jí trestuhodně netrefil. Pokud chtěla Příbram z domácího prostředí vytěžit víc, než jen hubenou porážku, musela přidat zejména v útoku.

Vyrovnání se nakonec domácí dočkali v 54. minutě, Aleš Matějů poslal do vápna přesný centr a nabíhající Jan Suchan zblízka hlavou překonal Hanuše. V 63. minutě mohl Suchan vstřelit druhý gól, tentokrát mu naservíroval přesný centr Zeman, ale Suchan netrefil branku. V závěrečné fázi zápasu si obě strany hlídaly průběžný výsledek a nechtěly udělat osudovou chybu, která by stála celý zápas, přesto nakonec mohlo dojít k vítěznému rozuzlení. Ve třetí minutě nastavení měl dobrou šanci Matějů, ale trefil jen Hanuše. Utkání tak vítěze nepoznalo a oba celky si připisují po bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele