16. kolo
29.11.2014 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

1. FK Příbram - Slovan Liberec 1:0

Liberec nadále zůstává na sestupové pozici, neboť v dnešním klání podlehl domácí Příbrami 0:1. Svěřencům Pavla Tobiáše stačila jediná branka Josefa Hnaníčka a o případné vyrovnání se hosté připravili sami. Hned z kraje druhého poločasu dostal červenou stoper Karišik.

Středočeši byli v prvním poločase lepším týmem a vypracovali si několik brankových příležitostí. Ofenzíva Zeman, Pilík, Řezníček a Fillo dělala obraně Slovanu potíže a víceméně jen prozatímní střelecká nemohoucnost mohla za to, že to bylo v úvodní půlhodině 0:0. Každopádně Slovan byl úplně bezzubý a ve 34.minutě po zásluze prohrával. Nápaditá rozehrávka rohového kopu přinesla ovoce a před brankou důrazný Hnaníček dotlačil míč do branky - 1:0 pro Příbram.

Liberec potřeboval ve druhém poločase zabrat, ale hned z kraje uviděl červenou kartu obránce Karišik, když zastavil unikajícího Zemana. Zeman by jinak postupoval sám na Koláře, takže sudí neměl na výběr.

Takřka celý druhý poločas se tak odehrával v duchu příbramské kontroly míče. Domácí sice vedli 1:0 a hráli v početní převaze, ale do útoku se nijak nehnali, zřejmě vědomi si totální neschopnosti Liberce. Řezníčkovi se sice podařilo vstřelit druhý gól, jenže ten nebyl pro údajný ofsajd uznán a více se na hřišti nestalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele