18. kolo
28.02.2015 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

1. FK Příbram - FK Mladá Boleslav 2:0

Příbram proti Mladé Boleslavi ukázala, že zejména na domácí půdě je hodně silným soupeřem. Svěřenci Karla Tobiáše zvítězili 2:0 a posunuli se do první poloviny tabulky. Naopak hosté v bojích o poháry ztratili a jejich náskok se na čtvrtém místě může ztenčit.

Do první větší šance se dostali svěřenci Karla Jarolíma, jmenovitě Skalák, s jehož střelou ale gólman Boháč neměl problémy. V 15. minutě zase zahrozili domácí a Hrušku v boleslavské brance zachránila branková konstrukce! U Litavky se hrála vyrovnaná partie a až ve 33. minutě došlo poprvé ke změně skóre. Martin Zeman se po straně zbavil Bořila, přesným centrem našel hlavičkujícího Tomáše Pilíka, který překonal brankáře Hrušku - 1:0 pro Příbram. Martin Zeman si na levé straně hřiště dovoloval hodně, o několik minut později dostal přesnou přihrávku, ovšem v šanci pohořel.

První poločas skončil těsným vedením Příbrami, ale Mladá Boleslav rozhodně neskládala zbraně a na začátku druhého dějství měla šance na vyrovnání. Po hodině hry se dostal do zakončení Wágner, ale netrefil branku.

Každopádně Příbram rozhodně nehrála "zanďoura" a boleslavská defenzíva se musela mít na pozoru. Po faulu na Bednáře se domácí dožadovali pokutového kopu, ale sudí jejich prosby nevyslyšel. Příbram si mohla výrazně oddechnout až v 78. minutě, kdy Zeman poslal do vápna skvělý přízemní centr a Roman Bednář na zadní tyči vstřelil svůj první gól v příbramském dresu po svém příchodu z pražské Sparty.

Utkání bylo v podstatě rozhodnuto, v nastavení se mohl podruhé mezi střelce zapsat Bednář, Hruška jeho samostatný únik zlikvidoval. Příbram ve středočeském derby porazila Mladou Boleslav 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2...1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele