23. kolo
11.04.2015 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FK Příbram - České Budějovice 1:0

Fotbalisté Příbrami udolali jedinou brankou Tomáše Hájovského budějovické Dynamo a svému soupeři přichystali další záchranářské starosti. Hosté to měli u Litavky složité, zvláště když od 62. minuty hráli bez vyloučeného Machovce.

Příbram byla lepší a nakonec zcela zaslouženě zvítězila. Už v deváté minutě hlavičkoval těsně vedle Hájovský a převaha Příbrami nadále pokračovala. Do své šance se dostal i Bednář, kterého vyslal na zteč přesným pasem Fillo, ale někdejšího útočníka Sparty přerušil ofsajd. Roman Bednář nakonec spálil i největší šanci prvního poločasu, když ve 38. minutě střílel těsně vedle a v samotném závěru první půle ztroskotal i Zeman, kterého vychytal gólman Křížek.

Příbram se dočkala až krátce po změně stran, hned ve 47. minutě hlavičkoval po rohovém kopu Bednář a míč směřující do sítě ještě pro jistotu doklepl do sítě Tomáš Hájovský, jenž se tak zapsal mezi střelce - 1:0 pro Příbram.

Dynamo se dostávalo do koncovky jen sporadicky, přesto mohlo být brzy srovnáno. Chrien se blýskl krásnou individuální akcí a jeho tvrdou ránu zastavila až branková spojnice. Po hodině hry potkala hosty další nepříjemnost, Machovec uviděl druhou žlutou kartu a Dynamo muselo usilovat o vyrovnání v početní nevýhodě.

Příbram okamžitě zatlačila na pilu a k vidění byla celá plejáda zahozených šancí, při kterých se vyznamenal gólman Křížek. Vychytal jak Zemana, tak i Bednáře a Suchana. Domácí měli spousty šancí výsledek definitivně pečetit, ale gólmana Křížka už se jim podruhé překonat nepodařilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 1...2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
arsavin

Tým, který hraje doma celkem slušně proti týmu, co na jaře nezískal ani bod. Jasná 1. 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady se bude prodávat,Tobiáš musí pomoct svýmu srdečnímu týmu, nehledě na to,že je to Budějčák-čistá 2.

Reagovat
arsavin

Starka prodá ledasco . Ale spíš bych čekal, že s tím počká, až bude mít Příbram jistotu záchrany. K tomu jim ještě pár bodů chybí...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele