5. kolo
23.08.2014 17:00 CET
2 : 3
(1:0)

Reportáž

1. FK Příbram - Bohemians Praha 1905 2:3

Zajímavý výsledek se urodil v Příbrami, kde slavili výhru fotbalisté Bohemians 1905. Svěřenci Romana Pivarníka si připsali už druhé vítězství na hřišti soupeře. U Litavky se hrál výborný fotbal, celkem padlo pět branek!

Diváci, kteří si našli cestu na stadion Příbrami, rozhodně nelitovali. O první rozruch se postarali Klokani, konkrétně projektil Moravce, který pokryl gólman Boháč. Na druhé straně neuspěl ve velké šanci Řezníček a bylo jen otázkou času, kdy padne první gól. Diváci se dočkali přesně ve 23. minutě a do vedení šli Příbramští. Po centru Nevese se hlavou prosadil Fillo a Příbram vedla 1:0. Následně měli domácí řadu šancí jít do dvojnásobného vedení, Pilík těsně přestřelil a Řezníček pálil vedle.

Nevyužité šance museli domácí mrzet, neboť na začátku druhé půle Klokani srovnali. Mosquera z voleje přízemní ranou překonal Boháče - 1:1. Po hodině hry orazítkoval břevno Martin Zeman a další neproměněnou šanci hráči Bohemky opět potrestali. Jan Moravec v běhu zamířil přesně k tyči a krásnou ranou poslal Klokany do vedení - 2:1. Příbram se pustila od ofenzívy a měla dobré šance, jenže ne a ne to tam spadnout. Dvě minuty před koncem zápasu zvýšil už na 3:1 Erich Brabec. Zkušený obránce se zapojil do rychlého brejku do otevřené obrany a placírkou se zapsal do střelecké listiny.

Příbram se ještě zmohla na snížení. V nastaveném čase se trefil Švancara a to přestože hrál rukou. Sudí přestupek neviděl, nicméně vliv na celé utkání to nemělo. Příbram doma prohrála s Bohemkou 3:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...0:0

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
Hiko

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo BOHEMIANS 1905 !!!

Jen tak dál ....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele