7. kolo
13.09.2014 17:00 CET
1 : 4
(0:0)

Reportáž

1. FK Příbram - Baumit Jablonec 1:4

Fotbalisté Baumitu Jablonec otočili utkání proti Příbrami až čtvrthodiny před koncem a odčinili tak porážku se Spartou. Příbrami nebylo nic platné vedení, které jí zajistil krátce po změně stran Řezníček. Obrat Jablonce totiž zrežírovali Romera, Jun, Rossi a Kopic.

Jablonec byl v prvním poločase o něco lepším týmem, i když se prvně musel bránit. Řezníček ve 13. minutě střílel těsně vedle. Na druhé straně už pelášil do jasné loženky Mingazov, jenže situaci nezvládl, míč si předkopl a bylo po nadějích. Proti Doležalovi pak skvěle zasáhl gólman Boháč.

Příbrami se skvěle vyvedl start do druhé půle. Ve 48. minutě si pohrál s defenzívou Jablonce Fillo, předložil míč Jakubu Řezníčkovi, který z malého vápna skóroval - 1:0 pro Příbram. O chvíli později znovu hrozil Řezníček, ale tentokrát nebyl při střele přesný. Směrem dopředu se ukázal i Jablonec. Doležal a ani Pospíšil nedokázali dostat míč za Boháčova záda. Gólman Boháč se zaskvěl i po dalekonosné ráně, kterou vyrazil na rohový kop. Baumit se ale vyrovnání přece jenom dočkal. V 73. minutě skóroval Romera a i když domácí reklamovali postavení mimo hru, sudí branku uznali - 1:1. Evidentně rozladěná Příbram inkasovala ještě jednou. Za pět minut od vyrovnávací trefy sudí nařídil pokutový kop ve prospěch Baumitu a Tomáš Jun poslal Jablonec do vedení.

Příbram závěr utkání absolutně nezvládla. Po zákroku na Pernicu byl po druhé žluté kartě vyloučen Tomáš Krbeček a dvě minuty před koncem vsítili hosté ještě další dvě branky. Krásnou trefou se prosadil Rossi a úspěšný byl taktéž Jan Kopic. Baumit se v Příbrami dlouho trápil, nakonec však vítězí jednoznačným výsledkem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
tnt03

Znamenitě!! :DDDD :)

Reagovat
Lyricius

Reagovat
oli9

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2...1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:4 na pohodu zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky myslìm hcs! Jun 2 goly

0:4

Reagovat
Sotuen

0:2

Reagovat
Filip12

Mingazov v základu takže Starkovci dostanou 0:5

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele