20. kolo
14.03.2015 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FK Příbram - 1. FC Slovácko 1:0

Příbram porazila v utkání bohatém na šance Slovácko 1:0 a v tabulce se posunula na sedmé místo. Slovácko je po těsné porážce desáté. Jedinou branku zápasu vstřelil Roman Bednář.

Zápas na stadionu U Litavky začal hodně aktivně a domácí museli odvracet první nápor již po 120 sekundách hry. Po rohovém kopu se totiž k míči dostal Šumulikoski a Hnaníček musel odhlavičkovávat velké nebezpečí! Ani na druhé straně se na nic nečekalo, po Zemanově centru orazítkoval tyč Tomáš Pilík. A nadále se hrálo hodně ofenzivně, Bednář postupoval sám na Heču, ale neuspěl a za chvíli tentýž brankář lapil hlavičku Filla. A do třetice výborný Heča ve 27. minutě skvěle zasáhl po hlavičce Romana Bednáře.

Ofenzivní utkání pokračovalo i po změně stran, ránu Diviše zlikvidoval Boháč a v 57. minutě šli domácí do vedení. Roman Bednář stejně jako v prvním poločase postupoval sám na Heču, ale na rozdíl od prvního okamžiku tentokrát uspěl. Příbram doma vedla nad Slováckem 1:0. A to nebylo vše, hned za minutu byla nařízena ve prospěch Příbrami penalta. Tomáš Rada zahrál ve vápně rukou a sudí byl nemilosrdný, nicméně Tomáš Pilík v exekuci selhal a domácí tak stále vedli jen jednobrankovým náskokem.

Čtvrthodiny před koncem měl na kopačce vyrovnání Kuncl, avšak skvělý Boháč svůj tým podržel. Hosté neuspěli ani z následující dorážky, ke které se dostal Sadílek. Boháč byl v hlavní roli ještě jednou, když pár minut před koncem zlikvidoval další šanci, tentokráte Milana Kerbra. Slovácko na hřišti Příbrami vyrovnat nedokázalo a ze středu Čech odjíždí s nepořízenou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 2...0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

no po minulé ostudě doufám že vyhrajem 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 ...vyhrát a přeskočit je v tabulce

Reagovat
Hiko

Příbram na poháry

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele