30. kolo
31.05.2014 18:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Zbrojovka Brno - Baumit Jablonec 1:0

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

4:2 Jablonec má tuhle sezonu černou vůbec se nám nedaří obrana je na hovno a trenér ten na to vůbec nemá měl odejít už po dukle už měl odejít a již nevyhodíte trenéra tak takhle to dopadá tahle sezona je pro Jablonec je ztracená a na hovno a jsme NEJVĚTŠÍ OSTUDY! dokážeme prohrát i ze záchranářským týmen a ještě a podle mně na to Jablonec se vysral na ligy a chtěli v Poháru České Pošty postoupit do EL TÁM NEMÁME CO DĚLAT STEJNĚ HRAJEM TED ÚPLNÝ HOVNO ČAU DĚKUJI VÁM ZA POSRANOU SEZONU DÍKY HRÁČUM I TRENÉROVI HODNĚ ŠTĚSTÍ SKUHRY TAKŽE ČUS!!!

Reagovat
vanGomm

Jablonec "překvapí" tip X2.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 , jasná prohra jbc

Reagovat
Gerd 2010

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
ondrasch77

2-3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele