26. kolo
25.04.2014 20:15 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Plzeň udolala Teplice a oddálila sparťanské mistrovské oslavy

Páteční předehrávka nabídla jednoznačnou podívanou, Viktoria nedopustila žádné překvapení a bez větších potíží si proti Teplicím zapsala tři body. Západočeši tímto zároveň, minimálně o týden, natáhli čekání Sparty na titul. Hostům se pohárová Evropa vzdaluje.

Od samého začátku se hrálo dle plzeňských not, nebezpečné akce však dlouho k vidění nebyly. To se změnilo ve čtrnácté minutě, kdy Vachoušek po chybě Hejdy vyslal ukázkový pas za obranu na rozběhnutého Jindráčka, ten však míč nezpracoval. Západočeši trestali po půlhodině hry, kdy Ďuriš akci ještě vyšperkoval pasem na Petrželu, jenž pohotově otevřel skóre - 1:0.

Po obrátce hostující družina přidala. Udeřit však mohli opět plzeňští hráči, konkrétně to byl Wágner, ke kterému propadl pas od Limberského, bývalý hráč Příbrami ale branku nenašel. Užuž se pak na opačné straně hnal Litsingi na Kozáčika, rozhodčí Kocourek mu však nesprávně odpískal postavení mimo hru. Kýžená pojistka přišla záhy: Petržela vyzval k zakončení Wágnera, ten však ani nadvakrát úspěch neslavil, ale Ďuriš už následně hlavou mičudu do sítě dopravil - 2:0.

Zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem mohl snížit Litsingi, jenž těžil z dobré spolupráce s Nivaldem, avšak následně si na Kozáčika nepřišel! Konečnou podobu pak dostal výsledek zásluhou střídajícího Končala, jenž první ligovou brankou uzavřel na 3:0.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
HorajzmAmmann

Teplice na to už slušně řečeno mrd... Litsingy je jen 10% a zbytek taky nic moc. Budou rádi když se do konce ligy přehoupnou přes 42 bodů !

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
vanGomm

V tomto zápase už ani jednomu o nic nejde.Viděl bych to na HX,nebo X.

Reagovat
smazaný uživatel

muj ty grime

Reagovat
mario23

Teplice bojují o EL, protože je velká šance, že 4. místo by jim mohlo stačit k cestě do pohárů.

Ale nejspíš si to Plzeň pohlídá... 3:1

Reagovat
boryland

4:0..........Kolda 2,Teclík,Hořava........

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele