18. kolo
02.03.2014 19:00 CET
3 : 2
(1:0)

Reportáž

Plzeň těsně udolala Znojmo a zůstává o pět bodů za Spartou

Po vyřazení doněckého Šachtaru a postupu do osmifinále Evropské ligy se Viktoria možná až nečekaně nadřela na povinné tři body se Znojmem. Nováček prohrával už o tři branky, nakonec ale ještě dokázal utkání zdramatizovat.

Opatrný začátek příliš pohledných fotbalových akcí nenabídl. Hned z první standardní situace však udeřilo: Hnaníček po rohu hlavičkoval do vlastní tyče, odražený balón pak ve skrumáži dotlačil mezi tři tyče pohotový Kolář - 1:0! Moravané se však nevzdávali, dobrou střelou se prezentoval plzeňský odchovanec Mudra, ale Bolek byl na místě. To samé proti střele Helíska.

Do druhého dějství už se nepodíval Milan Petržela (na Spartě hrát nebude), kterého nahradil Tomáš Wágner a nutno podotknout, že se Dušanu Uhrinovi mladšímu tento tah zanedlouho vyplatil. Psala se 52. minuta, když Horváth ze standardky našel Řezníka, jenž posunul míč právě k Wágnerovi, který hlavou pohotově zvýšil na 2:0. Ten samý hráč si za čtyři minuty našel pro změnu centr od rohového praporku a další přesnou hlavičkou nedal Hrubému žádnou šanci - 3:0.

Hosté se zasloužené trefy dočkali po pasu střídajícího Diarrassouby, který oslovil Vašíčka, jenž se prodral mezi stopery a suverénně propálil Bolka - 3:1. Vrátit Západočechům tříbrankový náskok mohl po Procházkově zpětné přihrávce opět Wágner, ostrým projektilem však zamířil jen do tyče znojemské branky! Těsně před koncem pak ještě Reljić snížil na 3:2.

Autor: Jiří Vojík

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
twl

Bojím se o Znojmo.Tohle utkání bude jednoznačné..podle informací nastoupí Wágner-Bakoš-Bolek-Kovařík,Limberský,Hejda..Hodně zmněn oproti čtvrtku,kdy plzeň po náročné bitvě postoupila.......

Reagovat
boryland

3:0......Wagy,Kolda,Baky......

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Znojmo je silný klub a má ambice ale dneska to na Plzni nedá.. Takže 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

tabulka střelcu je až neuveřitelne vyrovnana :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele