21. kolo
21.03.2014 20:15 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Liberec naplnil normu a zapsal si proti Jablonci další vítězství

Další krok k postupu do evropských pohárů udělal liberecký Slovan, který si na domácí půdě bez větších problémů poradil s Jabloncem a opanoval tak i druhé severočeské derby této sezóny. Domácí jsou o fous čtvrtí.

Hned od první minuty bylo jasné, kdo bude diktovat tempo hry. Jako první střílel z úhlu Pavelka, Valeš si však věděl rady. Z další akce už však udeřilo: Frýdek autovým vhazováním oslovil na malém vápně Rybalku, jenž šestým ligovým gólem potvrdil pozici nejlepšího střelce Slovanu - 1:0! Hosté chtěli za každou cenu odpovědět, avšak do nebezpečných akcí se nedostávali.

Přesto měl nadějně vyhlížející možnost Fantiš, hlavou však branku nenašel. Mezi tři tyče pak nedokázal zacílit ani Kopic. Ve zbytku prvního dějství už se pak nic dalšího nestalo, akorát bylo k vidění nucené střídání Davida Pavelky, kterého nahradil Jevgenij Budnik.

Ve stejném duchu se pokračovalo i po změně stran. Jablonec se snažil vyrovnat, ovšem toužené branky se nedočkal a místo toho udeřilo na opačné straně. Konkrétně Jarolím odcentroval do šestnáctky a Luckassen hlavou za pomoci tyče zvýšil na průběžných 2:0.

Reagovat mohl Kubista, jenž natáhl z obrovské dálky, ovšem na Hrošša si nepřišel. Navíc po 79. minutách zahrál ve vápně rukou Kysela a rozhodčí Bílek ukázal na pokutový kop! Ten si vzal na starost nedávno ještě jablonecký hráč Jarolím a nekompromisní ranou uzavřel na 3:0.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
ondrasch77

1-2

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

X2 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
PavlíčeQ

pomee 1:2

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele