13. kolo
02.11.2013 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Znojmo potvrdilo zlepšení a odváží si z Liberce cenný bodík

Severočeši nedokázali před vlastními fanoušky porazit ani nováčka ze Znojma a po remíze se Spartou si tak na své konto zapisují další nerozhodný výsledek, čímž opět zvýšili svůj odstup na špici ligového uskupení.

Domácí favorit se dlouhé minuty nemohl pořádně dostat do hry, když už se tak stalo, nedokázal Rabušic prostřelit strážce moravské svatyně! Znojmo kontrovalo střelami Lacka a Crnkiče, ovšem prvně jmenovaný nastřelil pouze jednoho obránce a bosenský záložník pro změnu branku vůbec nenašel. Lukáš Hroššo tak měl před sebou až nečekaně příznivý ligový debut.

Byl to naopak Slovan, kdo postupně zvyšoval tempo - otevřít skóre mohl po Šuralově pasu Rabušic, ani on však do prostoru branky nemířil a na ligový zásah tak čeká již od konce července (dva góly při vítězném utkání se Slavií). Pavelkovu ránu ještě nadzvedl Hrubý.

Po obrátce to zkoušel Lacko, ovšem mířil jen do Coufala, zatímco dorážka Crnkiče se pro změnu do branky vůbec nepodívala. Liberec se snažil různými změnami rozhýbat hru (příchod Kolára a Frýdka), ale to nebylo nic platné, Jihomoravané tak jako tak odolávali. Navíc po 79. minutách měl z ničeho nic šanci Okleštěk, ale Hroššo byl na místě a poté si věděl rady i s pokusy Buchty a Mudry!

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
vanGomm

Liberec hraje znovu doma na remízu už tam spadl se Spartou,tak teď snad tip za 1.

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Tady snad neni o cem..tip 1...3:0

Reagovat
smazaný uživatel

to je ostuda...lituji sazkare co to dali na tiket

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
monty25

3:1

Reagovat
mario23

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
bart_ik

strašný, měl jsem 100chutí odejít v 80min. domu..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele