8. kolo
14.09.2013 20:15 CET
0 : 4
(0:1)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia doma opět vyhořela a prohrála s Mladou Boleslaví

Další hrůzostrašné domácí vystoupení má za sebou pražská Slavia, která po sedmibrankovém nášupu od Teplic inkasovala od Bolky pro změnu čtyři kousky a zůstává tak přikována ve spodní polovině tabulky. Celou situaci již neustál Michal Petrouš, jenž po zápase rezignoval...

Od prvotního hvizdu se hrálo oboustranně aktivně, zajímavých situací před brankami však bylo trestuhodně pomálu - defenzivní hradby dominovaly. Mezi tři tyče SKS se premiérově postavil Karel Hrubeš a poprvé musel výrazněji zasahovat ve 27. minutě, když likvidoval centr Fabiána ze standardky. O chvíli později však musel lovit mičudu ze sítě: Nešpor vybojoval míč pro Chramostu, který na malém vápně oslovil Štohanzla, jenž otevřel skóre - 0:1.

Druhý jmenovaný měl záhy sám dobrou možnost, když se po individuální akci protlačil ke střele, ovšem pohotovou ránu nasměroval jen do tyče slávistické branky! Gecova, jenž chyboval při prvním gólu, napodobil těsně před přestávkou Kisel, díky němuž se dostal k samostatnému úniku Nešpor, Hrubeš riskantně vyběhl a unikajícího útočníka poslal k zemi - debutant rázem viděl červenou kartu!

Po obrátce tak chtě nechtě musel do hry náhradní gólman Matej Rakovan, jemuž uvolnil místo defenzivní středopolař Marcel Gecov. Také jeho odchod jen "nahrál" hostující družině, která byla na hřišti jasným pánem a Slavii do ničeho nepustila. Naopak sama přidávala branku za druhou... Jarolím rozehrál od rohového praporku a Ščuk hlavou pojistil vedení na 0:2. Ten samý hráč jen o několik chvil později pro změnu na přední tyči oslovil Nešpora a skóre se znovu měnilo - 0:3. Poslední slovo si vzal po Jeslínkově pasu Chramosta, který technicky zakončil na 0:4.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Černý - Dostál, Uiy, Dobrotka, Čonka - Petrák - Mičola, Kisel, Bunjaku, Juhar - Štutka

Rakovan, Bortel, Nitrianský, Gecov, Zmrhal, Škoda, Šimeček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...2:2

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak, když si někdo nedá rady. Potom to takhle dopadá, viď Arnoštku...

Reagovat
smazaný uživatel

?když si někdo nedá rady? ???

Reagovat
goodbay

Karla myslel..

Reagovat
monty25

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
M1ck0

Bude to nuda 0:0

Reagovat
Sw!fty

tak myslím, že to nuda nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slávka do toho !

Reagovat
smazaný uživatel

Veřejný průzkum: ,,Zvládne se Znojmo zachránit v nejvyšší soutěži?´´ Já to určitě nevím a neví to nikdo z lidí. Zeptejte se Pána Boha.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele