12. kolo
25.10.2013 19:00 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Vršovické derby po nejtěsnější možné výhře ovládla Slavia

Slavia dokázala navázat na povedený výkon z Plzně a zásluhou Martina Juhara porazila Bohemians 1905. SKS se tímto vyhouplo ze sestupového pásma a Miroslav Koubek se může radovat z premiérové výhry na červenobílé lavičce.

Domácí strana byla od první minuty aktivnější, čímž jednoznačně dávala najevo nutnost tříbodového zisku, neboť tradiční mužstvo se před zápasem pohybovalo na sestupové příčce. Jako první zahrozil ve 23. minutě Nitrianský, ovšem vymezený prostor hledal marně. Vzápětí mohl trestat po Jindřišekově pasu Hora, který se šikovně zbavil Škody, ale poté už na Rakovana recept hledal marně.

Zhruba uprostřed prvního dějství měla Bohemka chvilkovou převahu, ovšem nic převratného z toho pro hosty nevzešlo. Naopak na opačném konci hřiště hrozil Petrák, ale hlavou mičudu do branky neusměrnil. Minutu před pauzou se však Slavia dočkala: Fernando Neves oslovil Juhara, který zachoval pevné nervy a z vápna přízemní střelou pohotově zavěsil - 1:0!

Po změně stran se zelenobílá ekipa snažila s výsledkem něco udělat, ale udeřit mohlo paradoxně znovu na druhé straně, když opětovně pálil Juhar, slovenský univerzál však tentokráte mířil nad prostor branky. Hrálo se nahoru dolu a jedna zajímavá akce střídala druhou. Do třetice mohl přidat druhou branku Juhar, ale pro změnu trefil pouze jednoho z obránců. Z následného rohu měl před sebou "tutovku" Dobrotka, ovšem napálil jen připraveného Havránka! Závěrečný klid mohl domácím zajistit Nitrianský a po něm i Škoda, ani jeden z nich však úspěch neslavil.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
OtecJaJ10

1:1

Reagovat
vanGomm

Tak a je to tam!!Matematika je prostě neúprosná a o tom to je.V tomto má fotbalu logiku a né,že né.

Reagovat
smazaný uživatel

slavia vyhra

Reagovat
vanGomm

Slavia už začíná být tzv. na řadě a je pouze otázkou času,kdy ta výhra příjde.Nic netrvá věčně.Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia navaze na vykon z Plzne...myslim ze je to tuti 1....tip 1...3:1

Reagovat
smazaný uživatel

navic ten kurs je luxus tak snad.....

Reagovat
mario23

jojo, tohle de na ticket taky.

Reagovat
mario23

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Plzni se rozjeli a budou v tom pokračovat nadále 2:0

Reagovat
monty25

3:1

Mám pocit, že se Slavia konečně rozstřílí...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele