23. kolo
06.04.2014 17:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - Bohemians Praha 1905 2:1

Hanácká Sigma Olomouc porazila v záchranářském duelu Bohemians 1905 a před svým soupeřem už má pětibodový náskok. Pochopitelně záchráněna ještě není, ale oproti Klokanům je na tom o poznání lépe. Bohemka bude mít s udržením nejvyšší soutěže velké problémy.

Oba týmy si byly dobře vědomi důležitosti utkání a nakonec rozhodla fotbalovost. Sigma byla od počátku aktivnější a to jí vyneslo kýžené ovoce. Berkovec musel nejprve lapit Schulmeisterovu střelu a na druhé straně měl Zlámal co dělat, aby zabránil vlastnímu gólu po zákroku Škerleho. Další minuty prvního poločasu patřily spíše taktické bitvě. Klokani dobře bránili a Sigma se do vápna dostávala těžce.

Až po změně stran se postaral o pořádné vzrušení Depetris, z dobré pozice vypálil, ale někdo z hostí střelu tečoval a Sigmě zbyl jen rohový kop. Až v 53. minutě si Andrův stadion mohl zakřičet gól. Martin Pospíšil si od lajny popotáhl míč do středu a krásnou střelou překonal Berkovce - 1:0 pro Sigmu. Za chvíli to Pospíšil zkoušel znovu, ale takové štěstí už neměl. V 69. minutě Olomouc vedení navýšila. Krch si hlavou srazil míč do vlastní branky a před Klokany stála těžká úloha - dohnat dvoubrankové vedení soupeře.

Hanáci ale byli při chuti a Klokani se do zakončení nedostávali. Až v nastaveném čase musel Zlámal likvidovat pokus Lietavy a nakonec o čisté konto i přišel. Jakub Hora vnikl do šestnáctky a sám zakončil. Snížení ale přišlo příliš pozdě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
tlaci

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

S hrozivou formou Olomouce věřím že Bohemka vyhraje 1:2 Zahradníček - Lietava,Jindřišek

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele