29. kolo
25.05.2014 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - Baník Ostrava 0:0

Na teplických Stínadlech diváci branku neviděli a výsledek 0:0 má za následek definitivní záchranu Baníku a ztrátu šancí domácích Teplic na Evropskou ligu.

Čtvrté místo a tedy start v předkole Evropské ligy měl ve svých rukou Liberec, ale Teplice se ještě nehodlaly vzdát. Na rozdíl od nich však Slovan svůj zápas zvládl a kolo před koncem už o čtvrtý "flek" nepřijde. O důležité body usiloval i Baník, tomu remíza stačí na konečnou záchranu.

Každopádně i přes bezbrankový stav se hrál Na Stínadlech poměrně dobrý fotbal. Úvod zápasu byl poněkud opatrnější a až s postupem času si obě strany vytvářely více a více šancí. Ljevakovič nedosáhl na Salamiho centr a Nivaldo hlavičkoval těsně vedle. Ve 36. minutě postupovali na Grigara hned tři hostující hráči, ale situaci fatálně nezvládli. Vzápětí mohl přijít trest, Šrom zaváhal a fauloval Litsingiho, sudí nařídil pokutový kop a ostravského brankáře napomenul žlutou kartou. Nicméně Litsingi penaltu neproměnil, Šrom vystihl směr a napravil svojí chybu! O chvíli později byly Teplice v další velké šanci, ale Ljevakovič zakončoval mimo. Na druhé straně spálil tutovku De Azevedo.

Stejný hráč mohl poslat Baník do vedení krátce po změně stran, ale špatně hlavičkoval. V 56. minutě vystrašil Grigara Greguš a Krmenčíka odzbrojil stoper Jablonský. Čtvrthodiny před koncem uviděl červenou kartu Filip Kaša a Baník musel dohrávat v početní nevýhodě. Kaša uviděl červenou kartu za faul na unikajícího Bratanoviče zcela po zásluze. I v oslabení ale mohl Baník rozhodnout. Nejprve Kukec prověřil Grigara a v nastaveném čase chyběl opravdu kousíček Krmenčíkovi. Teplice remizovaly s Baníkem 0:0 a přišly o možnost zahrát si Evropskou ligu. Baník může slavit záchranu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
OtecJaJ10

Pokud zopakujem výkon z posledních dvou utkání tak bez bodu určitě neodjedem :) Tip: 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Gerd 2010

1:1 Teplice si budou myslet že vyhrajou. Baník ale udělá všechno proto aby neodešel s porážkou.

Reagovat
ronaldik

Fenin byl obžalován z loupeže telefonu

V Praze dnes začal soud s Martinem Feninem. Sedmadvacetiletý útočník Teplic je obžalován z loupeže mobilního telefonu, za což mu hrozí dva roky až deset let vězení. Podle serveru Aktuálně.cz Fenin před Obvodním soudem pro Prahu 1 odmítl vypovídat. Podle obžaloby se bývalý hráč Frankfurtu či Slavie loni v květnu v Pařížské ulici v Praze dostal spolu s kamarádem do konfliktu s mužem, který si ho předtím vyfotil opilého. Fenin mu prý nejprve telefon zničil a poté také za použití násilí odcizil.

Fenin přebíjí všechny očekávání! Když nepadá z okna tak loupí mobily

Reagovat
TheAdy

to je to starý

Reagovat
Agnar

Jindráček hrát určitě nebude.. Popral se s Feninem a má nějaká zranění, snad i zlomeninu Ten kokot se nám vyplatil

Reagovat
TheAdy

Reagovat
ronaldik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele