23. kolo
04.04.2014 20:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - 1. FK Příbram 1:0

Teplice díky jednomu gólu těsně porazily hosty z Příbrami a mladý útočník Elvis Bratanović se může považovat za hrdinu - domácí zvítězili po třech zápasech bez výhry.

Teplicím se příliš nedaří a v posledních třech zápasech nevyhráli. Problémem číslo jedna je absence zakončovatele - Aidin Mahmutović je totiž zraněn a bez jeho přínosu už to Teplicím tak nejde. Úvod utkání s Příbramí rozhodně nenaznačoval nudu. V prvních šancích ale zářili hosté z Příbrami. Nejprve se zastřeloval Krbeček, kterého ještě skvěle vychytal brankář Grigar. A o pouhou minutu později se diváci dočkali další gólovky Příbrami. Řezníček ale v dobrém postavení trestuhodně minul bránu!

Obrana Teplic působila chvílemi až komicky, protože nedokázala včas a správně odklízet dlouhé míče před brankáře Grigara. Krbeček ale hlavičkoval těsně nad. Kuriózní situace se odehrála po patnácti minutách, kdy byl Jindráček faulován a sudí zprvu nechal výhodu nabíhajícímu Salamimu. V rozhodující chvíli ale nakonec pískl a divákům se to očividně nelíbilo.

Po dvaceti minutách se dostal do dobrého postavení Vachoušek, kterého našel přihrávající Litsingi. Zkušený záložník sice mířil k tyči, ale brankář Hruška jeho úmysly včas odhalil a míč vyrazil na rohový kop. Příbram se pokoušela zahrozit ze standardní situace, ale projektil nakonec brankář Grigar řešit nemusel. Teplice mohly vstřelit úvodní branku před koncem poločasu, ale Chukwudiho tečovaná rána mířila na roh.

Atraktivita prvního poločasu se dělila do několika vln. Stejné to bylo v poločasu druhém, když se za aktivní dala považovat úvodní desetiminutovka. Příbram se opět chopila iniciativy a po zmatcích v pokutovém území se k zakončení dostal Řezníček. Jeho rána ale skončila na tyči! Dost práce měl Klimpl s náběhem Volešáka na zadní tyč, ale nakonec si poradil. Po hodině hry se k míči dostal opět Litsingi a tentokrát se rozhodl pro samostatnou akci. Navedl si míč a vystřelil, ale ve skluzu pálil jen těsně vedle.

Rozhodnout mohl střídající Nivaldo, který si naběhl na pas od Vondráška. Nivaldo si tělem udělal prostor ve vápně a vypálil, ale Hruška byl na vše připraven. Povedenou kombinaci Příbrami včas zastavil vracející se obránce Vondrášek. K rohovému kopu se Příbram dostala díky snaze Volešáka a především teči Klimpla, ale ani z této standardní situace nedokázala nic vytěžit. Utkání pomalu spělo k bezbrankové remíze a tedy dělbě bodů.

Vše se změnilo až v poslední desetiminutovce. Nejprve se Pilík opřel ostrou ranou do břevna a následně za to přišel trest. Hned z brejku nestihli obránci Příbrami včas doběhnout k Elvisu Bratanovićovi a ten zblízka překonal bezmocného brankáře Hrušku! Teplice díky třem bodům drží čtvrtou pozici, Příbram je prozatím desátá.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
KKralik77

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
3M

2:1

Reagovat
Hula_8

Pribram vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych si remízu ale určitě udělá Příbram v poslední desetiminutovce nějakou chybu

Reagovat
Hiko

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram po celý zápas lepší a příde nějaký kokot ve žlutém a omylem tam ten míč došourá

Teplice si nezasloužili vyhrát

Reagovat
Agnar

No tak od vás to sedí Starkovo unterklub

Reagovat
smazaný uživatel

Agnar tak mi řekni co si za zápas Teplice vytvořili ? Veliký hovno leda tak

Reagovat
Agnar

Vy hrajete hovno několik let

Reagovat
smazaný uživatel

mno nebral bych to tak vážně, byl to typický zápas o jednom rozhodujícím gólu. Ten daly Tepláky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele