7. kolo
01.09.2013 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Bolka konečně zabrala a zásluhou Fabiána porazila Teplice

Čekání na vítězství je z pohledu Mladé Boleslavi u konce, středočeský tým na vlastním hřišti nejtěsnějším možným způsobem udolal doposud neporažené Teplice a posouvá se na dosah pohárovým místům.

Zaplněný Městský stadion na otevírací branku nečekal příliš dlouho. Vlastně hned z první opravdu nebezpečnější akce zahřmělo: Štajner na levé straně uvolnil Fabiána, který měl před sebou doslova "dálnici", místo dalšího postupu však přízemní střelou překonal Grigara - 1:0. Mladý bek, kterého dlouhodobě pronásledují zdravotní problémy, si tak nadělil ideální dárek k blížící se svatbě.

Hosté podobně jako ve většině předchozích zápasů kombinačně dominovali, ovšem k ohrožení soupeřovy branky se dostávali jen velmi obtížně. Když už se po chybě boleslavské rozehrávky ocitl po Litsingiho pasu ve velmi nadějné příležitosti Nivaldo, tak uklouzl a z celé situace rázem nic nebezpečného nevzešlo! Takto se pokračovalo až do pauzy.

Ve druhém dějství Teplice na svého protivníka podle očekávání vletěly a vytvořily si hned několik šancí na vyrovnání. Po skvělé práci Litsingiho ho měl na kopačce Mahmutović, ale z otočky vysoko přestřelil. Neuspěl ani sám konžský středopolař a opakovaně selhal při chuti hrající Mahmutović. Na druhé straně mohl po Jarolímově pasu rozhodnout Štajner, obloučkem ale zamířil jenom do břevna teplické svatyně! Sedm minut před koncem neuspěl ze standardky pro změnu Korb, jehož pokus zastavil výtečným zákrokem Miller! Neujala se ani střela Jindráčka.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (14)

Přidat komentář
Frank Lampard 8

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Gólové statistiky pro tento zápas: http://ligista.cz/news/boleslav-teplice1/

Více info na ligista.cz

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že po prohře v poháru si budou chtít pořádně spravit chuť - 1:3.

Reagovat
smazaný uživatel

Pohár České pošty - 2.kolo:

Varnsdorf - Teplice 2:0 (0:0)

Branky: 52. a 65.Schubert.

Chomutov-Slavia 0:7

Branky: 13. Bortel, 30. a 60. Hurka, 48. Kisel, 64. a 82. Škutka, 86. Koreš

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
monty25

2:3

Tipnu si pořádnou divočinu... Kluci musí napravit ten pohár.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší tým prohrál :(

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel, je tomu tak...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele