18. kolo
03.03.2014 18:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko 2:0

Slovácko se s Mladou Boleslaví rozloučilo bez bodů, všechny tři zajistily domácím trefy Jana Kysely a Jana Chramosty. Hosté jsou osmí, Mladá Boleslav se díky třem bodům posouvá na čtvrté místo.

Domácí tým se do útoku hrnul již od začátku utkání a byl si vědom své úlohy favorita. Po úvodním tlaku se k zakončení chtěl dostat Jarolím, ale byl soupeřem faulován. Za hosty se dobrou střelou prezentoval Jakub Petr, ale jeho standardní situace skončila těsně vedle tyče brankáře Jakuba Diviše.

K zakončení se dostal také obránce Patrik Šimko, ale ani jeho pokus se mezi tři tyče rozhodně nevešel. Mladá Boleslav musela první půli dohrávat v pozměněné sestavě, neboť se zranil obránce Tomáš Janíček a byl nahrazen Janem Bořilem. Střídající hráč se rozhodl zaútočit jen o pár minut později a táhl míč po straně při přečíslení, ale faul Jakuba Petra jeho pohyb zastavil. Boleslav od inkasované branky zachránil skvělý zákrok obránce Dosoudila, který se položil do střely a skluzem míč vypíchl.

Důležitost tohoto zákroku byla vidět o pár minut později, kdy se Boleslav dostala do vedení. Skvělou přihrávkou se blýskl Jarolím, který vysunul nabíhajícího spoluhráče Jana Kyselu a ten si mezi obránci poradil výborně - míč poslal k tyči brankáře Milana Heči a mohl se radovat z úvodního gólu!

Kysela se mohl ze střelce proměnit v nahrávače, ale jeho zpětný pas do pokutového území nebyl z nejpřesnějších. Centru Lukáše Magery mohl pro změnu využít Bořil, ale jeho rána z úhlu brankáře Milana Heču neohrozila. Slovácko vstoupilo aktivněji do druhé půle, ale přihrávka Libora Doška k Petrovi byla zbytečná - Petr totiž míč před vápnem Boleslavi ztratil. Dobrou kombinaci Nešpora s Kyselem zakončoval Jan Chramosta, ale ani jeho rána po nahrávce Nešpora mezi tři tyče nezamířila.

Milan Heča měl plné ruce práce, protože na něj dotíral Nešpor, dorážku Chramosty Heča také zlikvidoval. Dvacet minut před koncem se do šance dvakrát dostal Libor Došek, ale brankáře Diviše nepřekonal nohou ani hlavou. Heča musel zabránit také další spolupráci Kúdely s Chramostou, ale také tentokrát si s akcí Boleslavi poradil. To se mu však nepovedlo o půl minuty později, když centr od Jarolíma zpracoval Jan Chramosta, udělal si mezi obránci prostor a vypálil přesně k tyči!

Střídající Zahustel se pokoušel o něco podobného, ale v rozhodující chvíli upadl a akci nedotáhl do zdárného konce. Opětovná spolupráce Jarolíma s Chramostou byla k vidění ještě v samém závěru utkání, ale brankář Heča si tentokrát poradil na výbornou a míč vyrazil. Prohře Slovácka však ani on zabránit nedokázal.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Doplnil bych, že Slovácku bude kvůli zranění chybět brankář Melichárek. Je načase tu velmi negativní bilanci s Bolkou konečně prolomit, šohajé. Věřím, že navážeme na výsledky z přípravy a z jarní premiéry s Jabloncem a z města automobilů si odvezeme cenný bodík - 1:1

Reagovat
Sotuen

2:0

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
Sw!fty

Nijak mě tyhle dva týmy nezajímají, ale když jsem si to náhodou pustil včera v televizi a sledoval, jak Dosoudil (nebo kdo to byl) během standardky stáhnul Doška za dres a ještě se to nakonec písklo proti Slovácku, tak jsem si o výsledku žádný iluze nedělal. Rozkouskovaná hra okořeněná hulákáním místních dělňasů mě donutila přepnout někam nevim na co - třeba na Spongeboba

Reagovat
smazaný uživatel

To, co předvedl sudí Orel bylo k blití! Že ho hanba nefackuje! Asi kapříci, co? Celá republika vidí evidentní penaltový faul na Doška, jen ten neschopný debil ne!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele