19. kolo
08.03.2014 15:30 CET
0 : 3
(0:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - Vysočina Jihlava 0:3

Velmi překvapivý výsledek se zrodil na Julisce. Favorizovaná Dukla v krásném slunečném počasí vůbec nezvládla druhý poločas s Jihlavou a v zápase prohrála 0:3. Dvakrát se trefil Haris Harba, přičemž střelecký účet utkání otevřel Adam Jánoš.

Dukla vstoupila do televizního utkání lépe, aktivita byla na její straně, ale proti dobře zorganizované obraně se prosazovala jen stěží. Nicméně ve 14. minutě měli hosté velkou porci štěstí. Po zakončení Božiče se totiž zatřáslo břevno Blažkovy branky! Jinak ale první poločas další šance nepřinesl. Na Jihlavě přece jen byl vidět Radův rukopis - taktika zkrátka vítězila nad kreativitou.

Radova taktika ale slavila úspěch. Dukla zcela zaspala začátek druhého poločasu a tím nakonec ztratila celé utkání. První velkou šanci sice měla ona, ale branku vzápětí vsítili hosté. Adam Jánoš vystřelil přesně k tyči a otevřel střelecký účet utkání - 1:0 pro Jihlavu. Vedení Radových svěřenců bylo překvapivé o to více, že za chvíli vstřelil druhou branku Haris Harba. Ten běžel sám na brankáře a nádherný obhozem vstřelil druhý gól. Harba to udělal opravdu pěkně a Jihlava měla zápas skvěle rozehraný.

Nebylo to ale všechno. V 68. minutě zvýšil už na 3:0 opět Haris Harba. Golman Dukly byl na jeho střelu od tyče krátký. Na branku Pražanů se valil jeden útok za druhým a zakrátko mohlo být skóre ještě vyšší! Dukla se z tohoto direktu už nevzpamatovala. Do konce zápasu byla směrem dopředu hodně marná a Jihlava si takovouto možnost pochopitelně už nenechala utéct.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Neprohra domácích (@1.15) 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sakra kolik si prohral za vecerejsek?

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
3M

3:0

Reagovat
Sw!fty

sázka na Engelmanna se Kozlovi moc nevyplatila

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele