23. kolo
05.04.2014 20:15 CET
0 : 3
(0:1)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Plzeň znovu nezaváhala a veze si z Julisky důležité vítězství

Viktoria potvrdila, že od vyřazení z Evropské ligy je na domácí scéně úspěšná, Západočeši bez větších problémů přehráli Duklu a připisují si na konto další tři body, čímž alespoň dočasně snížili náskok Sparty na pět bodíků.

Hostující družina měla od samého úvodu jasně navrch a víceméně bylo jen otázkou času, kdy se ujme vedení. To se Plzni podařilo po osmnácti minutách: Kovaříkův centr propadl k Hrošovskému, od kterého se mičuda dostala k Teclovi, jenž měl poměrně snadnou úlohu - 0:1! Srovnat krok mohl vzápětí Pospěch, ovšem balón dobře netrefil a z šance nic nebylo.

Otevírací trefa očividně armádní mužstvo probudila. Hrálo se nahoru dolu a přítomní diváci se měli rozhodně na co koukat. Po rohu Bergera měl dobrou možnost Mareš, ale neposedný míč nedokázal trefit. Dvě minuty před odchodem na přestávku tak mohl přidat svůj druhý zásah a celkově desátý gól sezóny Tecl, kterého nepokryl Božić, ale balón pouze olíznul břevno!

Stejný trend byl k vidění i po změně stran. Kolář vymyslel dobrou příležitost pro Hořavu, jeho pokus se však mezi tři tyče nevešel. Krátce nato si však sám přihrávající naběhl na ideální pas Hrošovského, který narýsoval kolmici přesně mezi Božiče s Hanouskem, následně prostřelil Radu a zvýšil na 0:2. Od tohoto momentu bylo o osudu zápasu jasno. To jen potvrdil Petržela, který si šikovně počkal na centr Kovaříka a pohotovou střelou ke vzdálenější tyči upravil na 0:3. Chvíli před konečným hvizdem mohl po nabídce čerstvého Štípka uzavřít skóre Hořava, ale trefil jen Radu.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
HorajzmAmmann

Dukla, zdá se poslední kola vůbec neví, která bije ! Mít o 6 bodů mín, tak bych ji tipoval i na sestup

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
vanGomm

Dukla z posledních 5 ligových zápasů 0 1 4,tak za tuto bilanci se už občas i vyhazují trenéři.V tomto utkání už nejde prakticky nikomu o nic zkusím tipnout X.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nejde nikomu o nic? Snad GB liga má 30 kol ne? A jestli ano, tak jich ještě dost zbývá... a tím pádem nemá ještě Sparta nic vyhráno.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslym že Viktoriáni jsou venku z chvilkový krize a vyhrajou na Julisce s přehledem o tři góly...

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
boryland

1:3..............Čišo,Kolda,Teclík............

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole co to tam mají za cirkusáckou výzdobu na tom komentátorském stanovišti?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele