10. kolo
30.09.2013 18:00 CET
1 : 1
(1:1)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla se rozešla s Baumitem smírně a dále ve srovnání ztrácí

Jubilejní desáté kolo ve svém závěrečném představení vítěze nepoznalo. Dukla se sice záhy ujala vedení, ovšem ještě do pauzy Jablonec srovnal krok a na těsné bodové dělbě se už potom nic nezměnilo.

Ospalý rozjezd lemovalo spoustu nepřesností a zbytečných ztrát na obou koncích hřiště, nebezpečných situací tak bylo k vidění opravdu jen pomálu. Hned z první nebezpečné akce poté udeřilo: Gedeon po odraženém rohu vrátil mičudu do šestnáctky a Romera hlavou překonal bezmocného Špita, který si tak na jubilejní 100. nulu musí opět počkat - 1:0.

Chvíli nato měl dobrou možnost na zvýšení náskoku Pospěch, ovšem nedokázal usměrnit kulatý nesmysl na zadní tyčku. Vzápětí na druhé straně reagoval Novák, ale strážce dukelské svatyně byl na místě. Následovalo akrobatické zakončení Pospěcha, tomu se však ani tentokráte nepodařilo zacílit do prostoru tří tyčí. Třešnákovi pro změnu pokazil radost skvělý Rada! Ve 38. minutě však bylo z ničeho nic srovnáno: Vaněk si naskočil na roh, jeho hlavičku sice Rada s Gedeonem vytěsnili, ale Hubník už měl pak snadný úkol - 1:1! Ten samý hráč si hned nato pro změnu hlavou na Radu nepřišel.

A totožný obraz hry byl k nahlédnutí i po obrátce. Dobrou střeleckou parketu měl z ničeho nic po hodině hry Mareš, ale na Špita nevyzrál! Ten samý hráč musel opětovně zasahovat i za dalších pár minut, když se do míče na dlouhou nohu opřel Romera a strážce hostující branky byl znovu plně vytížen! A španělský obránce to zkoušel i do třetice, ovšem ani ze standardky úspěch neslavil a vymezený prostor o fous těsně minul! Také závěrečné minuty se odehrávaly pod taktovkou armádního mužstva, ovšem udeřit mohlo paradoxně na opačné straně, Hubník však hlavou zacílil jen do tyče!

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
šolim

To asi ne!

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...3:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
monty25

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
veikko

3:1

Reagovat
mario23

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

2.2

Reagovat
OtecJaJ10

1:1

Reagovat
Petr325

Reagovat
smazaný uživatel

3:1.. obdoba zapasu s Teplicemi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele