21. kolo
22.03.2014 18:00 CET
1 : 1
(1:1)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - 1. FK Příbram 1:1

Pražská Dukla ani tentokrát nevyhrála, byť měla poměrně povedený start do utkání. Na vedoucí branku Lukáše Štětiny ale ještě do poločasu odpověděl Jakub Řezníček, pomohla mu k tomu penalta za ruku v pokutovém území.

Diváci na Julisce čekali na první branku jen do sedmnácté minuty. Lukáš Štětina úspěšně hlavičkoval na malém vápně a Dukla vedla 1:0. Příbram se snažila o okamžitou odpověď, ale výsledkem byla jen Tarczalova dělovka, kterou Rada vyrazil na rohový kop. Domácí ještě v průhěhu prvního poločasu o vedení přišli. Hanzel ve vlastním vápně nešťastně zahrál rukou a sudí odpískal pokutový kop. Touto nabídkou nepohrdl Jakub Řezníček a z "desítky" srovnal skóre na 1:1. Vzápětí si oba týmy vypracovaly po jedné gólovce. Nejprve mířil vedle Kalouda, po dobré kombinaci Dukly a za chvíli Krbečkovu střelu vyrazil pozorný brankář Rada.

Žalostná návštěva, zhruba 1500 diváků, sledovala poměrně atraktivní utkání. Poté, co Romera prostrčil na Bergera, pálil druhý jmenovaný těsně vedle tyče. Dvacet minut před koncem se snažil něco vymyslet ze standardky Aziz, ale nic z toho nebylo.

Závěr utkání už byl ale hodně nepřesný a dá se říci, že ani jeden tým nechtěl udělat chybu. Remíza 1:1 byla tak z pohledu obou mužstev zasloužená.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele