27. kolo
02.05.2014 18:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - 1. FC Slovácko 1:1

Dukla se Slováckem pouze remizovala 1:1 a to tak zůstává v tabulce na šestém místě. Dukla je sedmá, ale ve zbývajících kolech se o onu šestou pozici ještě popere.

Pražané byli v prvním poločase lepším týmem, ovšem jak už to tak bývá, chybělo gólové vyjádření. V rozmezí šesti minut pak měli slibné příležitosti Hlinka, Marek Hanousek a Mareš, ale skóre na ukazateli se nepohnulo. Na druhé straně přesně hlavičkoval Diviš a golman Rada musel tasit více než skvělý zákrok! Po půlhodině hry napřáhl Štetina a Heča v brance Dukly musel tasit těžký zákrok.Tempo utkání začalo uvadat a ani v centru dění šance k vidění nebyli.

Celý druhý poločas pak byl ve znamení nudy a fotbalové taktiky. Ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu, která by ho mohla stát body. Přesto to bylo ve druhém dějství, kdy padla jediná branka v utlání.

Po centru Bergera došlo uvnitř vápna domácích ke zmatkům a až hlavička Zbyňka Pospěcha si našla cíl - 1:0 pro Duklu. Ale toto vedení vzalo brzy za své. Hned za čtyři minuty centroval Kerbr a Jakub Petr srovnal na 1:1. Ve zbytku utkání se už nic závratného nestalo. Dukla si rozdělila body se Slováckem, které tak zůstává v tabulce před ní.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, gazzetta.it

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Pokládám si, jestli byl autor reportu vůbec na utkání. Slovácko tyčka, břevno, několik dalších šancí, Dukla taky, hrál se svižný fotbal a pan reportér toto nějak zřejmě nepostřehl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele