20. kolo
16.03.2014 17:00 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - Slovan Liberec 1:0

Velké překvapení se zrodilo ve vršovickém Ďolíčku. Bohemians 1905 porazili pohárového aspiranta z Liberce 1:0 a odpoutali se od poslední pozice. Vyhru Klokanům zařídil jedinou brankou nedávno příchozí Ivan Lietava. Vítěznou premiéru zažil trenér Luďek Klusáček, jenž v týdnu nahradil Jozefa Webera

Klokani od počátečního hvizdu na nic nečekali a Severočechy začali pořádně tlačit. Lietava se ve vápně otočil kolem Kováče, ale Hrošša v brance Liberce nepřekonal. Za chvíli hrozil znovu Lietava, ale obrana hostí ho zablokovala. Následná střela Rady už velké nebezpečí neznamenala. Ve 28. minutě nedokázal zkrotit Paschekův centr Hroššo, v šanci se ocitl opět Lietava a Coufal na brankové čáře zabránil jistému gólu. Z rohového kopu pak těsně minul Krch. Klokani hráli velmi dobře a Liberec si směrem dopředu vůbec nevěděl rady. Jediné nebezpečí vyplynulo po centru Coufala, který musel krotit Berkovec.

Ze strany Slovanu to ale bylo čekání na gól a těsně před koncem prvního poločasu na to došlo. A kdo jiný, než aktivní Ivan Lietava. Na malém vápně nekompromisně dorazil míč do branky a v Ďolíčku vypukla nefalšovaná radost - 1:0 pro Bohemians.

Dívat se bylo na co i ve druhém poločase. Nejprve Jindříškův pokus zlikvidoval Hroššo a pak měl několik příležitostí i Liberec. Coufal dokonce orazítkoval břevno a Rybalka střílel vedle tyče. Obrovskou chybu pak vytvořil stoper Kováč, do jisté gólovky omylem vyslal Horu, ale ten Hrošša nepřeloboval. Slovan za devadesát minut nenašel na skálopevnou obranu Klokanů žádný recept a z vršovického Ďolíčku se poroučel s porážkou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
tlaci

Slovan je pošle do 2. ligy

Reagovat
bafpasak

1:0 Klokani překvapí!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme vyhrát !!!!!Bohemka do toho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Filip12

Reagovat
Filip12

Slovan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele