26. kolo
27.04.2014 20:15 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - Slavia Praha 0:1

Tomáš Necid rozhodl pražské derby mezi domácími Klokany a pražskou Slavií. Díky třem bodům je Slavia dvanáctá a na sestupové příčky má náskok tří bodů.

Vršovické derby začalo velmi opatrně. Až Vošahlík ve 4. minutě se dostal za obranu na hranici ofsajdu, přesto ve vápně ztratil rychlost a poté v obležení soupeřů už nestihl včas vystřelit.

Tomáš Necid dostal trochu volného prostoru ve třinácté minutě v oblasti velkého vápna a ihned po zpracování míče vypálil těsně nad domácí branku. O tři minuty později oslovil znovu Necida z levé strany Zmrhal, osamocený útočník velmi snadně dokázal zacílit mimo Havránkův dosah a Slavia tak šla do vedení - 0:1.

Domácí Klokani se snažili hostujícím také pořádně zatopit. Pauschek hledal nabíhajícího Bartka. Ten ale nedokázal ve vápně zpracovat poměrně vysoký míč. Slávisté naopak svůj rohový kop ve 25. minutě zahráli velmi pěkně, ale hlavičkující Smejkal se dostal k balonu až v záklonu a tak Havránek zpacifikoval míč pohodlně. Slavia měla ještě v první půlhodině standardku za faul Rady na Vošahlíka. Centr od Juhara ale hlavičkoval Brabec na roh.

Z rohového kopu pálil halfvolejem z druhé vlny Nitrianský, ale jeho rána nebyla dostatečně přesná. Ve 44. minutě si Hora všiml dobře rozběhnutého Lietavy, ale poslal mu příliš prudkou přihrávku do uličky, kterou slovenský útočník dost dobře nemohl doběhnout.

V úvodu druhého poločasu proběhlo nutné střídání Vošahlíka, který měl zdravotní potíže. Nahradil ho Karel Piták. To ale hru nezbrzdilo a hned ve čtyřicáté deváté minutě přešel Hora přes Smejkala, následně však nacentroval přímo na brankáře Černého. Velká škoda pro domácí celek.

Po rohovém kopu hlavičkoval Erich Brabec hodně prudce ale jeho pokus letěl těsně nad slávistickou bránu. Nejaktivnější Klokan Erich Brabec se dostal nepozorovaně až do vápna Slavie, ale jeho následná střela minula jen o pár centimetrů svatyni brankáře Černého.

Klokani však tlačili dále a v 76. minutě se střídající Klukys zjevil za obranou a z deseti metrů ale tečovaná rána nakonec skončila vedle vzdálenější tyče. Domácí byli brzděni především nepřesnými nahrávkami. Velkou smůlu nakonec poznal i útočník Lietava. Po centru Brabce se ocitl ve zmatku obránců, ale byl natolik zaskočen tím, že se neocitl v ofsajdu, takže se nezmohl ani na střelu na bránu.

Ještě v devadesáté minutě dokázal Škoda famózně zastavit jak centr Budínského, tak i dorážku Lietavy, která by nejspíš skončila jistou brankou. V nastaveném čase pak ještě šli tři slávisté sami na jediného Brabce, ten však dokázal Juhara obehrát a ještě založit brejk. Bohužel pro domácí již tento brejk neznamenal nijak velkou zátěž pro hostující pražská S.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (30)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
milan78

3:1

Reagovat
vanGomm

Tip 2 .Začínám dávat Slavii na výhru.Ostravu jsem na třetí pokus dostal.Takže ty vyhrané peníze můžu dát do Slavie.Věřím,ale že to dopadne jako s Ostravou.

Reagovat
smazaný uživatel

zajimava strategie

Reagovat
vanGomm

Týmy jako je Slavia,Ostrava atp. se dají hrát na výhru,remízu i prohru nakonec se ty peníze zúročí na všechny tři varianty.Chce to ovšem trpělivost tj.sázkařskou disciplínu a pro začátek nějakou tu finanční hotovost.

Reagovat
vanGomm

No ani to tak dlouho netrvalo a už tam na tu výhru spadli.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 a sešívky do druhý ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

zápas o přežití a 2 jalový týmy, nicméně ještě ani jeden nemusí zásadně vyhrát, prto čekám osobně spíše opatrný utkání a méně než 2,5 gólu

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nemyslím, že ani jeden nemusí vyhrát. Podle mě může nakonec tento vzájemný zápas rozhodnout, kdo z těchto dvou týmů sestoupí - Ostrava se totiž zachrání.

Reagovat
mario23

Slávka proti Plzni předvedla solidní výkon, za který si zasloužila aspoň remízu, tak teď jim to snad vyjde. 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
boryland

Klokani jedeeém.........2:0........

Reagovat
cepinzcegamy

tohle se nedohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to dopadne jinak než remízou, tak asi nedohraje. :D

Reagovat
smazaný uživatel

No ak tento zápas klub "inteligence" prehrá, tak sú na 99% druholigový.

Reagovat
arsavin

1:0 (Lietava) a sestup Slávia+Znojmo

Reagovat
Adhol

Slavia se musí zachránit! 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 Ať se sešívky zachraňují v jiném zápase u nás nedostanou ani bod...

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-1 ..Zaberem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kalla

3:0, Slávie se sesype...

Reagovat
smazaný uživatel

snad to zvladnem, mam ale obavu,ze Slavka dneska bohuzel 3 body ziska :( cely tyden divna predtucha, tak snad se nevyplni..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

7:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
-Pato-
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele