22. kolo
30.03.2014 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Baumit Jablonec - FK Teplice 1:1

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi Jabloncem a Teplicemi a zejména pro hostující výběr Zdeňka Ščasného jde o ztrátu. Žlutomodří přitom vedli, ale Jablonec v závěru utkání zaslouženě vyrovnal.

Jablonec byl v utkání lepším týmem. Samotná hra byla v prvním poločase sice hodně opatrná, ale pokud někdo hrozil, byli to jablonečtí hráči. V jednom z momentů zpackal přihrávku na Pázlera Beneš a tím jablonecká akce doznala konce. Zanedlouho Pavel Moulis postupoval sám na Grigara, ale teplického brankáře trefil jen do ramene. Pak dobře pálil Pázler a Grigar byl opět v permanenci. Tepličtí se dostali do první vážnější šance až ve 39. minutě, což je na severočeský tým hodně neobvyklé. Litsingi po krásné individuální akci vybídl Salamiho, jenž hlavou zamířil vedle.

Také první šanci druhého poločasu měli na svědomí domácí borci. Moulis ale v další tutovce neuspěl. Po hodině hry se diváci na Střelnici dočkali. Nejprve Vůch neuspěl se střeleckým pokusem, po něm už hlavou překonal Valeše Eugene Salami - 1:0 pro Teplice. Vzhledem k předváděné hře to možná nebylo úplně zasloužené vedení, ale v tom je krása a zároveň krutost fotbalu.

Baumit se snažil odpovědět. Čížek ze standardky střílel mimo a za chvíli proti němu fantasticky zasáhl brankář Grigar. Tlak Baumitu ale rostl a nakonec došlo na zasloužené vyrovnání. David Jablonský si poněkud nešťastně srazil dlouhý nákop do vlastní sítě - 1:1. Každopádně Jablonec ožil a Vít Beneš měl za chvíli na hlavě druhou branku, Grigar ale neinkasoval. Další branka už nepadla, a tak se oba celky rozešly smírně 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
ondrasch77

1-0 Hubník

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonský podezřele vlastní gol na to bych se podíval

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele