8. kolo
14.09.2013 15:00 CET
1 : 3
(1:3)
Stadión:
Bazaly, Ostrava

Reportáž

Baník Ostrava - Bohemians 1905 1:3

Katastrofální první poločas rozhodl o tom, že si Bohemians 1905 odvezli plný počet bodů z Ostravy. Baník tak znovu propadl v defenzívě a kolo zakončí nejlépe na třináctém místě.

Ostravský Baník vůbec nezachytil úvod utkání. Bohemka se ujala vedení už v desáté minutě, kdy z rohového kopu udeřil hlavou Jakub Štochl - 1:0 pro Bohemians. Domácí se sice snažili o rychlou odpověď, ale vždy narazili na neprostupnou obranu hostí. V 19. minutě to navíc bylo už 2:0 pro Klokany. Bartek z rychlého protiútoku vyzval ke skórování Matěje Štochla, a ten se nemýlil. Baník zcela propadl a za dalších šest minut už to bylo o tři branky. Milosavljev ve vlastním vápně fauloval a sudí nařídil pokutový kop. Jeho exekuce se ujal Josef Jindříšek a s přehledem dal na 3:0.

Baník se z příšerné půlhodiny vymanil ve 34. Minutě, kdy snížil na 1:3. Soukupův střílený centr se dostal až k Lukešovi a zkušený záložník z první vykřesal naději.

Po změně stran byla aktivnější domácí Ostrava a brzy mohla snížit na rozdíl jediné branky. Rolinc promáchl a Baránek trefil jen obránce. Po hodině hry vymyslel krásnou přihrávku Lukeš, ale Rolince zastavil Šmíd. Bohemka ale Baník do dalších výraznějších šancí nepouštěla, až devět minut před koncem vynikl brankář Berkovec po hlavičce Baránka. Na druhé straně zase mohl definitivně pojistit vítězství hostí Moravec, jenže trefil jen obránce. Každopádně Bohemka si dvoubrankový náskok pohlídala a z Bazalů veze všechny body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
OtecJaJ10

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...2:1

Reagovat
smazaný uživatel

dnešní výkon se mi velice líbil, dnes, jako paprika vám gratuluji. PS: Toastovače došli

Reagovat
monty25

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 a konečně čisté konto!

Reagovat
Filip12

Reagovat
veikko

2:1 Zawada a Dedić pryč. Místo nich Byrtus a Sukup.

Reagovat
smazaný uživatel

protinožci

Reagovat
veikko

Super výkon. Trenér viděl, že změna gólmana pomohla. Konečně jsme nedostali čtyři góly.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele