27. kolo
03.05.2014 16:30 CET
4 : 1
(0:0)

Reportáž

1. SC Znojmo - Slovan Liberec 4:1

Znojmo deklasovalo Slovan Liberec 4:1 a minimálně do zítřka se posunulo mimo sestupové pozice. Na předposledním místě je aktuálně Baník, který má ale zápas k dobru. Znojemští se proti Liberci rozstříleli až po hodině hry, přitom v zápase prohrávali po brance Davida Pavelky.

Pro Znojmo to bylo důležité utkání a proti oslabenému Liberci se nakonec zadařilo, byť vývoj utkání byl ve druhém poločase nepříznivý. Už ve 4. minutě měl na kopačce úvodní trefu Crnkič, jenomže postup sám na Kováře nezvládl a při snaze udělat kličku ho liberecký brankář přečetl. Po čtvrthodině hry pálil Vašíček a Kovář byl znovu připravený. Liberec zahrozil až o šest minut později. Frýdkova přízemní střela však gólmana Hrubého nezaskočila. Znojmo ale bylo lepším týmem a v prvním poločase si vytvořilo další dvě velké tutovky. Mudra zblízka Kováře nepřekonal a rovněž Buchta nechal vyniknout libereckého brankáře.

Čekání na první branku skončilo ve 49. minutě a postarali se o ní hosté. Vzhledem k průběhu utkání to bylo překvapivé. Na Kolárův centr si naskočil Pavelka a Hrubý byl proti jeho hlavičce bez šance - 1:0 pro Liberec.

Znojmo na nic nečekalo a okamžitě se vrhlo do útočení. Za dalších deset minut pak bylo srovnáno. Nermin Crnkič dorážkou překonal Kováře a bylo to 1:1. Hned za další tři minuty znojemští dokonali obrat. Reljič odcentroval na hlavu Cihláře, jenž nedal Kovářovi šanci - 2:1 pro Znojmo. V tento moment se hrál v brněnském azylu hodně atraktivní fotbal. Liberec mohl opět srovnat, ale Hrubý byl v pozoru. V případě střely Jarolíma pak nemusel zasahovat, neboť střela libereckého záložníka šla nad.

Čtyři minuty před koncem zvýšil naděje na tříbodový zisk Znojma Václav Vašíček. Kovář podcenil malou domů a obětavý skluz Vašíčka přinesl kýžený úspěch - 3:1 pro Znojmu. Liberec se po třetí brance definitivně sesypal a v nastaveném čase inkasoval ještě jednou. Opět to byl Vašíček, který přesnou přízemní střelou uzavřel střelecký účet utkání. Znojmo vyhrálo 4:1 a v tuto chvíli opouští sestupové pozice.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám že Znojmo to s tou záchranou myslí vážně

Reagovat
vanGomm

To jo,ale já zase koukám,že když hraje Znojmo,tak ten stadión "praská ve švech".Má to vůbec cenu,aby takové týmy hrály I.ligu?No mají štěstí,že jim tu jejich činnost někdo financuje.Jinak by si ten fotbal museli hrát po práci a zřejmě by si i ty dresy museli prát doma.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele