21. kolo
22.03.2014 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. SC Znojmo - Bohemians Praha 1905 0:0

Znojemští fotbalisté v brněnském azylu remizovali 0:0 s Bohemians 1905 a dostali se na 22 bodů. V důležitém záchranářském měření sil nahrává končená remíza spíše domácím.

Utkání začalo opatrně, přeci jenom ve hře bylo hodně a ani jeden tým se nechtěl dostat do pozice, kdy by musel v zápase dohánět manko. O první vážnější vzrušení se postaral Jindříšek, jehož centr na bližší tyč musel krotit brankář Hrubý. Po půlhodině hry se v koncovce ukvapil Lietava, mířil vedle, a tak se v prvním půli diváci branky nedočkali. Znojmo nehrálo dobře, ale ani Bohemka toho směrem dopředu moc nevymyslela.

Ve druhém poločase se obraz hry téměř nezměnil. Domácí se sice zlepšili, ale na branku se dnes čekalo marně. Oba trenéři se snažili oživit hru střídáním ve 46. minutě. Za Klokany přišel Petr Nerad, za domácí zase Miloš Reljič. V 51. minutě nadělal Hrubému velké problémy dlouhý pas, naštěstí pro něho však skončil míč mimo tři tyče. Na druhé straně měl dobrou příležitost Crnkič, Berkovcovi udělal kličku, ale trefil jen boční síť.

Znojemští stupňovali tlak a ve vápně Klokanů bylo čím dál větší horko. Vašíček pálil těsně nad břevno a Diarrassouba ztroskotal na Berkovcovi. Pět minut před koncem zápasu mohl zmrazit domácí fanoušky Jakub Hora. Jeho rána proletěla jen těsně vedle. Zápas tedy nakonec branku nepřinesl. Znojmo remizovalo s Bohemians 1905 bez branek.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
celticz

2-2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Sw!fty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele