14. kolo
09.11.2013 16:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

1. SC Znojmo - 1. FC Slovácko 1:2

Znojmo po čtyřech zápasech našlo svého přemožitele v podobě Slovácka. Hosté z Uherského Hradiště udeřili na začátku a konci prvního poločasu. V prvním případě proměnil penaltu Kerbr, ve druhém skóroval Ondřejka. Znojmo v závěru pouze snížilo z kopačky Nepožitka.

Znojemští si po výhrách nad Boleslaví a Příbramí a venkovních remízách s Baníkem a Libercem brousili zuby také na Slovácko. Svěřenci Svatopluka Habance ale další bodový import Znojma zarazili. Domácí sice měli první šanci, ale Vašíčka v pohodě vychytal Melichárek. Na druhé straně Slovácko kontrolovalo střelou Šimka, která šla však nad břevno.

V 10. minutě už se hostující fanoušci radovali. Hnaníček zavinil penaltu a Milan Kerbr jí nekompromisně proměnil - 1:0 pro Slovácko. Penalta se mohla kopat i na druhé straně, po souboji Melichárka s Vašíčkem. Sudí Paták ale neshledal žádné provinění a hrálo se dál.

Pět minut před koncem prvního poločasu se Znojemští dostali do svízelné situace. Na dlouhý centr si naběhl Ondřejka a dobře umístěnou ranou zvýšil na 2:0. I přes dvoubrankové vedení se Znojmu naskytla šance na zvrat. Tomáš Rada bránil svého brankáře natolik, že zcela nesmyslně strčil do Crnkiće a uviděl červenou kartu. Slovácko tedy vedlo, ale do druhého poločasu vstupovalo v oslabení.

Znojmu nezbývalo nic jiného, než útočit a útočit. Crnkić v obrovské šanci napálil Melichárka a i další šance zůstaly nevyužity. Oslabené Slovácko bránilo dobře, v nastavení nakonec inkasovalo, ale o výhru už nepřišlo. Snižující branka Radima Nepožitka přišla až příliš pozdě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
vanGomm

Tip X2.To zas bude stadion praskat ve švech.

Reagovat
smazaný uživatel

Méně jak 2,5 gólu je myslím tutovka...

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele