4. kolo
10.08.2013 19:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

1. FK Příbram - Zbrojovka Brno 2:1

Čtvrthodiny před koncem zápasu Brno v Příbrami vedlo, ale zápas do vítězného konce nedovedlo. Příbram dvěma slepenými brankami skóre otočila a slaví zisk tří bodů. Vítěznou branku zaznamenal v 84. minutě Pilík.

U Litavky se hrál velmi ofenzivní fotbal a diváci, kteří si našli na příbramský stadion cestu, rozhodně nemuseli litovat. Příbram měla šanci jako první, ale Tarczalovi se zamotal míč pod nohama. Na druhé straně dobře hlavičkoval Kroupa, ale ani jeho šance neskončila úvodním gólem. Šance střídala šanci, Tarczala vychytal brankář Hladký a Danoski v jasné šanci netrefil míč. Přehlídka zahozených šancí trvala celý první poločas. Mišůn hlavou opět netrefil branku a na druhé straně Pašek orazítkoval tyč! V závěru poločasu nevyzrál na hostujícího brankáře Aziz a do šaten se šlo překvapivě za stavu 0:0.

Také ve druhém poločase se bylo na co dívat. Jakub Řezníček hlavou nechal vyniknout Hrubého a o chvíli později jeho centr nadělal defenzívě Brna pořádné problémy. Šancí opět přibývalo, ale úvodní branka ne a ne přijít. Až v 74. minutě zaváhala obrana domácích, kdy byla ve prospěch Brna nařízena penalta. Zkušený Pavel Zavadil penaltu proměnil a Brno vedlo čtvrthodiny před koncem 1:0.

Příbram zbraně neskládala, ba naopak dokázala za pár minut vyrovnat. Pilík přihrál Tarczalovi, jenž pohotovou ranou srovnal na 1:1. O dalších pět minut později pak přišel pro Brno šok. Pilík z dvaceti metrů vymetl šibenici a obrat byl dokonán - 2:1! Příbramští výsledek nepustili a doma vyhráli v hektickém závěru nad Brnem 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Frank Lampard 8

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele