24. kolo
12.04.2014 16:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

1. FK Příbram - Slovan Liberec 3:1

Důležitý krok na cestě za záchranou učinili fotbalisté Příbrami, kteří si vyšlápli na Liberec. O osudu utkání rozhodly dvě nařízené a zároveň proměněné penalty. Liberci nebylo nic platné ani vedení, o které se postaral Sackey.

Favoritem zápasu byl pochopitelně Liberec. Bronzový tým z loňské sezony stále bojuje o evropské poháry, ale po dnešku k nim má opět o něco dále. Naopak Příbram potřebovala bodovat a to se jí podařilo na výbornou.

Příbram měla více ze hry a také si vypracovala první velké příležitosti. Krbeček z otočky pálil těsně vedle a Řezníček tvrdou ranou přestřelil branku. Liberec udeřil v podstatě ze své první šance. Autové vhazování doplachtilo až k Sackeymu a Příbram prohrávala 1:0. Odpověď Středočechů však byla blesková. Aziz byl ve vápně faulován a sudím nařízenou penaltu bezpečně proměnil Jakub Řezníček - 1:1. Oba celky si před odchodem do šaten vypracovaly jednu velkou šanci. Nejprve Liberec nedokázal vytěžit z rychlého přečíslení víc než se dalo, a po něm na druhé straně nedosáhl na Zemanovu přihrávku Krbeček.

Do druhého poločasu vlétli opět lépe domácí. Řezníček hlavou těsně minul, ale za chvíli už přišla jeho další hvězdná chvíle. Danoski byl ve vápně faulován a sudí podruhé nařídil penaltu pro domácí, nutno podotknout, že zcela oprávněně. K puntíku se postavil znovu Řezníček a Příbram vedla 2:1.

V 72. minutě přiblížil tři body Příbrami Tomáš Krbeček, jenž nasadil Kovářovi populární "jesličky" a Liberec už to měl v závěru hodně složité. Výhra domácích mohla být ještě vyšší, ale Jugas na Kováře v další stoprocentní šanci nevyzrál. Příbram vyhrála po zásluze 3:1 a má důležité tři body v boji o záchranu. Slovanu se porážkou vzdalují evropské poháry.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
klokan.paul

Tip 1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele