26. kolo
28.04.2014 18:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

1. FK Příbram - 1. SC Znojmo 1:1

Znojmo sice v první půli vedlo, ale nakonec si z Příbrami odváží pouze bod. Ten domácím vybojoval Tomáš Krbeček, jehož hlavička skončila až za zády brankáře Vlastimila Hrubého. Remízová branka padla pět minut po konci řádné regulérní doby, takže o dramatické momenty nebyla nouze.

Domácí Příbram začala již od úvodních minut velice aktivně a první nebezpečnou střelu měl na svědomí zkušený Ladislav Volešák. Další povedenou akcí se prezentoval Aziz Mashaan, který nahrával na Řezníčka. Ten si udělal dobrý den ze tří protihráčů a dokonce velmi dobře vystřelil, ale brankář Hrubý byl včas připraven a jeho ránu vyrazil. Rána Davida Helíska z poměrně velké vzdálenosti šla těsně vedle Hruškovy branky, ale snad ve větší šanci mohl být Reljić, který však do míče doklouzal pozdě.

Znojmo postupně přebíralo aktivitu a ta se mu brzy vyplatila. Neuběhlo ani třicet minut, když se k míči dostal Crnkić a odeslal balon na Reljiće. Ten si s nabízenou šancí poradil a uklidil míč přesně za záda brankáře Hrušky!

Pěkný centr Danoskiho, který mířil na Řezníčka, ale tomu byl pískán útočný faul. Příbram nenesla tuto ztrátu na tabuli se skóre právě nejlépe, ale nebyla jediná, se kterou se domácí museli vyrovnávat. Kvůli zranění totiž musel odejít Aziz a přišel Martin Zeman. Ten se dostal na kraji první půle do zakončení, ale neporadil si úplně ideálně.

Příbram začala volit dlouhé míče směrem brankáře Vlastimila Hrubého. Ani to se jí ale nedařilo. Po sérii několika rohových kopů chtěla Příbram vstřelit vyrovnávací gól, ale to se jí nevedlo. Z dalšího rohového kopu málem Příbram udeřila. Pěkný centr přistál Hájovskému přímo na hlavu, ale domácí stoper trefil pouze tyč znojemské svatyně! Smůlu Příbrami dokumentoval vzápětí zakončující Mišůn, který nastřelil pro změnu břevno!

Pilíkův centr na Hájovského se také neujal, i když Hájovský si dobře naběhl a poslal hlavičku jen těsně vedle tyče. Příbram zvyšovala obrátky a hodně emocí vyvolal například zákrok Buchty na Danoskiho v pokutovém území Znojma. Sudí Jech ale nepískal. Zvyšující se tlak domácích vrcholil akcí Řezníčka spolupracujícího se Zemanem. Ani z této akce ale domácí neudeřili. V nastaveném čase si musel bravurním zákrokem Hrubý poradit se střelou Řezníčka a tento duel se ještě jednou opakoval. Čtyři minuty po uplynutí řádné hrací doby se Příbram dostala k rohovému kopu a radovala se! Dramatický závěr totiž zprostředkoval Pilík, který našel Krbečka - 1:1!

Příbram je díky tomuto bodu jedenáctá, zatímco Znojmo stále zůstává ohrožené sestupem. Od čtrnáctého Baníku Ostrava jej ale dělí jen jeden jediný bod, takže ještě nic není ztraceno.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
vanGomm

Tip 1.Příbram potvrdí záchranu v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Příbrami se doma daří a pro klid bohužel potopí dost rozházené znojmo

1

Reagovat
klokan.paul

Hladká výhra Příbrami

Reagovat
cepinzcegamy

to si starka ohlídá, navíc znojmo vypadá, že do sestupu jde cíleně, protože by stejně nezískalo licenci, tak to nebude aspoň tak debilní a komplikovaný, jako kdyby se výsledkově udrželi

Reagovat
smazaný uživatel

Znojmo do druhé ligy! 1:0

Reagovat
Sotuen

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Příbram .. to je horší jak mor fakt ..

Reagovat
kecipep

Příbram má dávno shnít celá v pekle.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt žumpa nejvyšší

Reagovat
Filip12

To bylo strašně okatý

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně bych nechal p. Jecha předstoupit před národ, ať řekne, co viděl. Myslím, že Hruškovi ta ostuda uplně neseděla.

Reagovat
smazaný uživatel

Hruška mi stačil v pozápasovém rozhovoru ... celý ten cirkus by měli povinně odklonit nejlépe za hranice ..

Reagovat
Kornovec

pan pelta bezte s tou gambrinus ligou do hajzlu. komise sudich zas rekne, ze to nemel byt gol ale stejne se pojede dal

Reagovat
kecipep

Hruška je lidská žumpa. Jestli fakt končí po sezoně v Příbrami a jde jinam (Sparta..?), tak ať mu to dají kdekoli fans sežrat, opravdu odpad.

Reagovat
smazaný uživatel

kecipep ty máš něco říkat .Dit to tvoje ,,zasráné,, Slovácko jenom zdržuje a pak dostane na prdel

Reagovat
kecipep

Zdržuje? Dostane na prdel? Tvůj starkastán je klubový odpad, je smutné, že to nedokážeš přiznat, ale zbytek republiky má jednotný názor, asi jako na Peltu.

Reagovat
bayern987

Kecipep ty jsi blbeček

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

jeden ze sta fanoušků Příbrami v celé republice a tak ostrý

Reagovat
smazaný uživatel

Ostatně tabulka hovoří za vše, že čokoládovny?

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele