15. kolo
24.11.2013 19:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Slavia po porážce na Slovácku opět žehrá na slabou koncovku

Pražský celek na trávníku uherskohradišťského stadionu jenom potvrdil, že na každou branku potřebuje opravdu nespočet vyložených šancí, čehož Moravané využili a skvělou produktivitou si zapisují důležité vítězství.

Svěřenci Miroslava Koubka přitom nezačali vůbec špatně a byli to právě oni, kdo zpočátku držel mičudu na svých kopačkách a tím logicky diktoval tempo hry. Nejdříve měl před sebou nadějnou příležitost improvizovaný útočník Juhar, ovšem místo zakončení se poroučel k zemi. Po dvaceti minutách Prošek ve vápně našel hlavu Koreše, ten ale na Melichárka nevyzrál! Písecký odchovanec měl vzápětí i další obrovskou šanci, když se z ničeho nic ocitl za defenzivní linií soupeře, ani tentokrát však úspěch neslavil. Domácí strana byla do této chvíle naprosto venku z role.

S přicházejícím koncem prvního dějství ale moravský celek zvýšil tlak a odměna na sebe zanedlouho nenechala čekat. Psala se 37. minuta, když Neves ve vápně nedovoleně zastavil Košúta, přičemž sudí Zelinka nařídil penaltu, ze které s přehledem otevřel skóre Kerbr - 1:0!

Naprosto stejný obrázek se přítomným divákům naskytl i po obrátce. To už se na hřišti neukázal smolař Štěpán Koreš, jehož místo zaujal ostřílený Karol Kisel. Právě po jeho spolupráci s Proškem se do další šance dostal Juhar, tomu ale znovu překazil radost skvělý reflexivní zákrok Melichárka! Po hodině hry se tak opět potvrdilo otřepané "nedáš - dostaneš". Kuncl nacentroval do vápna, kde si na centr nejvýše vystoupal vysoký Došek a rázem to bylo 2:0. Zkušený kanonýr touto brankou načal svoji druhou stovku ligových gólů! Definitivní slovo si vzal těsně před koncem bývalý slávista Volešák - 3:0.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

10 vstrelenych golu ve 14cti zapasech je ubohost..cili nelze ocekavat nejake strelecke hody leda ze by se stal zazrak...tip 2...0:1

Reagovat
vanGomm

Ve vzájemných zápasech je to poměrně dlouho bez remízy.Že by to už přišlo?Tip X.

Reagovat
kalla

Krása

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá práce hoši, sestup je náš!

Reagovat
smazaný uživatel

slavia,ostrava sestup a slavia se dostane zpátky v roce 2021 a ostrava 2031

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Rusáci k nám.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele