10. kolo
28.09.2013 17:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

1. FC Slovácko - Baník Ostrava 2:2

Slovácko v Uherském Hradišti přivítalo ostravský Baník a po devadesáti minutách se oba týmy rozešly za nerozhodného stavu. Do vedení se dostali hosté díky gólu Marka Šichora, na něj ale odpověděl Ladislav Volešák. Útočník Václav Ondřejka sice dokonal obrat, ale deset minut před koncem stanovil konečnou podobu výsledku Vojtěch Engelmann.

Domácí hráči začali utkání s větší chutí po vstřelených gólech, ale jejich snaha většinou končila daleko od brankáře Jiřího Pavlenky. Až po šesti minutách vyslal záložník Jiří Valenta zajímavou ránu na hostující svatyni, projektil ze záložníkovy kopačky však zamířil asi metr vedle tyče. Se stejným problémem se potýkal také Vlastimil Daníček, ke kterému se dostal odražený centrovaný míč.

Po chvílích zastřelování se Slovácko více osmělilo a málem se mu povedlo vstřelit úvodní branku. Milan Kerbr našel stříleným centrem zcela volného Ladislava Volešáka, jehož pohotovou ránu fantastickým zákrokem likvidoval Pavlenka! Po půlhodině hry se ke slovu propracovali také dosud nenápadní hosté, za které promluvil mladý záložník Daniel Holzer. Technický pokus ze standardní situace ale mířil těsně nad břevno.

Hosté rozhodně nebyli aktivnějším celkem, ale ujali se vedení. Střídající Vojtěch Engelmann kombinoval s Holzerem, z čehož za obranou Slovácka těžil Marek Šichor - 1:0.

Do druhé půle nastoupili domácí v nejlepším možném stylu - ani ne tři minuty po rozehrání Michal Frydrych fauloval pronikajícího Jakuba Petra a z následného přímého volného kopu úřadoval Ladislav Volešák. Jeho technický pokus sice brankář Pavlenka vystihl, ale v cestě do sítě mu zabránit nedokázal.

Úvod druhého dějství jasně patřil svěřencům trenéra Habance, kteří o pouhých pět minut později otočili zápas ve svůj prospěch! Po rohovém kopu se k míči dostal Jakub Petr, vrátil jej před branku a nikým nehlídaný Václav Ondřejka prostřelil bezmocného Pavlenku - 2:1.

Domácí si vše zkomplikovali rukou Ladislava Volešáka, který ve snaze zabránit míči na cestě do sítě jej zasáhl rukou. Sudí Královec neměl na výběr a ukázal domácímu záložníkovi červenou kartu. Navíc dostali hráči Baníku příležitost srovnat z penaltového puntíku. První ránu Fantiše sice brankář Melichárek vystihl, na následnou dorážku Vojtěcha Engelmanna už ale reagovat nestihl. Baník si tak z Moravy odváží cenný bod.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
OtecJaJ10

02

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2..0:1

Reagovat
veikko

2:0

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
monty25

1:1

Reagovat
mario23

nečitelnej zápas hlavně kvůli kolísavosti posledních zápasů Baníku, ale tipuji výhru domácích 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

kolisavosti? slovacko to nejspis neproda

Reagovat
OtecJaJ10

můžeš mi říct, kde by Baník vzal peníze na uplácení zápasů, když nemá ani na výplaty.. logika

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník strašně nevyrovnaný výkony, vyhraje s MB prohraje doma s Bohemkou vyhraje s Libercem a dostane v ústí... na Slovácku bych bral bod

Reagovat
Sw!fty

a máš ho tam

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:0.

Reagovat
Hector17

Nevíte kde ten zápas můžu vidět?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele