28. kolo
10.05.2014 19:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - 1. SC Znojmo 2:0

Pořádná šichta se záchranou ještě čeká fotbalisty Znojma. Ti podlehli Slovácku na jeho půdě 2:0 a toho muže využít Olomouc. Slovácko si výhrou pojistilo šesté místo a teoreticky ještě může dosáhnout na Evropskou ligu.

Utkání začalo pěkně z hurta a hned po čtyřech minutách byly k vidění šance na obou stranách. Nejprve po rohovém kopu málem hlavičkoval Vašíček a po rychlém kontru na druhé straně orazítkoval tyč Diviš! Znojmo mělo velké štěstí i o chvíli později, kdy se opřel do míče Valenta a jen těsně minul branku. Tlak Slovácka každou minutou sílil a obrana Znojma měla čím dál více práce zamezovat šancím domácích. Došek trefil Hrubého, Šumulikoski pálil vedle, Petra vychytal opět Hrubý, který si poradil i s další hlavičkou Doška. Velký tlak Slovácka nemohl nováček ustát. Po půlhodině hry rozjásal diváky na stadionu Libor Došek, když křižnou střelou zamířil do černého - 1:0 pro Slovácko.

Znojmo to mělo proti dobře hrajícímu soupeři hodně složité. Také druhý poločas byl totiž v režii domácích. Reinberk zkoušel překvapit Hrubého, ale ten se nachytat nenechal. Za tři minuty pro změnu pálil Petr, ale golman nemusel zasahovat. Tlak sílil a sílil až vyvrcholil druhou brankou. Centr Valenty tečoval Trávník a míč se ocitnul v síti - 2:0 pro Slovácko.

Zápas tím byl rozhodnut. Obě strany ještě vyplodily po jedné šanci, ale skóre se až do závěrečného hvizdu nezměnilo. Slovácko vyhrálo 2:0, pojistilo si šesté místo a nadále může pomýšlet na vyšší mety.Znojmo ve zbytku sezony čekají velké starosti.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
PISTOLERO

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele