26. kolo
05.05.2013 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Zbrojovka Brno - FK Mladá Boleslav 1:1

Remízu 1:1 viděli diváci v Brně. Zbrojovka s Mladou Boleslaví sice vedla, ale konečnou remízu zařídil jedenáct minut před koncem Magera.

Zbrojovka měla na kopačkách úvodní gól už ve druhé minutě, kdy volej Lutonského zachránil na brankové čáře obránce hostí. Posléze nebyl k vidění dobrý fotbal, další šance přišla až ve 38. minutě a vypracovala si jí hostující Mladá Boleslav. Slobodova dělovka zamířila pouze nad branku.

Druhý poločas byl o poznání lepší a diváci v Brně se dočkali také branek. Petr Švancara zatáhl míč až k brankové čáře, přihrál pod sebe Frejlachovi, který otevřel skóre utkání - 1:0 pro Zbrojovku Brno.

Klíčový moment celého utkání přišel po hodině hry, kdy domácí měli dvě tutovky. Kdyby Brno jednu z nich proměnilo, dost možná by slavilo konečné vítězství. Traoré přišel k šanci jako "slepý k houslím", jenže celou situaci nezvládl a příležitost zahodil. Vzápětí přestřelil branku Švancara a Brno toho muselo litovat.

Čtvrthodiny před koncem zápasu zahrál ve vlastním vápně rukou Petr Buchta a Mladá Boleslav zahrávala pokutový kop. Lukáš Magera jej proměnil a zařídil svému týmu konečnou remízu 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomtaf

0:5

Reagovat
vanGomm

Tip X.Jinak si myslím,že se Boleslav více soustředí na pohár,kde má přece jen větší šanci hrát o EL.

Reagovat
patrikhm

K čemu bude Boleslav v pohárech?!? Jen pro smích! Nehledě na ostudu i zbytečná ztráta českého koeficientu. EL budou hrát Sparta, Liberec a Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

olomouc urcite ne

Reagovat
patrikhm

Reaguješ na domácí porážku s Teplicema? Olomouc tam prostě bude..

Reagovat
smazaný uživatel

Brno potrebuje vice body nez MB...ale k vyhre to as nedojde...tip X..1:1

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
OtecJaJ10

Tady čuchám neprohru Brna

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele