18. kolo
01.03.2013 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Vysočina Jihlava - Slovan Liberec 0:0

Souboj sousedů v tabulce po devadesáti minutách skončil bezbrankovou remízou. Brankář Blažek sice odchází s čistým kontem, jeho spoluhráči v útoku se ale moc nepředvedli. Skóre zápasu ani jeden z nich změnit nedokázal.

Jako první z brankářů se musel mít na pozoru hostující Kovář, jehož schopnosti chtěl otestovat domácí Marek Jungr, do přesného zakončení se ale nedostal. Další velkou šanci domácího celku, který byl po čas úvodu utkání aktivnějším celkem, měl na svědomí nositel slavného jména - Masopust. Ani rána talentovaného záložníka ale brankáře Kováře příliš neohrozila a pokračovalo se za remízového stavu.

Se střelou hostujícího Ukrajince Rybalky si domácí obrana nakonec poradila a brankář Blažek si mohl oddechnout. Nepohlednou první půli uzavřela šance hostí, když se před bránu Jaromíra Blažka natlačili hned dva protihráči. Ani jeden z nich ale zasáhnout nedokázal.

Dnes v podvečer se v Jihlavě opravdu nebylo na co dívat, druhých pětačtyřicet minut se odehrávalo ve víceméně stejném duchu. Až před koncem utkání si oba soupeři řekli, že je třeba potěšit diváky. Za Jaromírem Blažkem dokonce dvacet minut před hvizdem sudího Kovaříka zazvonila tyč!

Hostující útočník Rabušic se probíjel do vápna Jihlavy, ale jeho šance gólem neskončila. A to jej podporoval ještě Jiří Štajner. Na hřišti se objevil také další veterán, v dresu domácích si vyzkoušel terén Václav Koloušek. A po necelé minutě svého pobytu se dostal do zakončení, skákavý balon ale netrefil ideálně a liberečtí si oddechli.

Spolupráce Štajnera s Rabušicem fungovala také o chvíli později, když ránu druhého jmenovaného s námahou vytěsňoval Blažek. Jihlava sází na mladé talenty, jedním z nich je i útočník Arnold Šimonek. Vysoký zakončovatel ale v jedné z posledních akcí zápasu netrefil přesně a brankář Kovář zasáhl. Jihlava nakonec remizuje s Libercem a je osmá - Liberec o dva body před ní.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (16)

Přidat komentář
REPLIKATOR

0:0

Reagovat
ryzskej

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
vanGomm

Tip 2.

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé statistiky k zápasu http://www.ligista.cz/news/jihlava-liberec/.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda,0-2golu....tip X...0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

už to konečně Jihlava dá !!!!! 2-1

Reagovat
hradec

Jihlava 0:1 Liberec

Reagovat
Sw!fty

překvapuje mě, že se nedokázal prosadit ani Arnold Šimonek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele