5. kolo
24.08.2012 20:15 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Vysočina Jihlava - Sigma Olomouc 1:1

I v pátém zápase sezóny Jihlava získala bod. A počtvrté v řadě za remízu 1:1, kterou zachraňoval až v závěru zápasu svým třetím gólem v sezóně Stanislav Tecl. Sigma nemůže být s konečným výsledkem spokojena. V první půli jí zařídil vedoucí gól Martin Doležal, na jehož trefu pak domácí odpověděli ze standardky.

První poločas byl jasně v režii Olomouce. Kdyby v něm proměnila hned několik svých šancí, nemusela by z Jihlavy vézt pouze jeden bod. Domácí naopak musí děkovat svému gólmanovi Blažkovi. I díky němu se Vysočina držela v boje o body až do poslední chvíle. V první pětačtyřicetiminutovce vychytal minimálně tři tutovky.

Nejprve se fantastickým zákrokem zapracoval proti Hubníkovi, jakmile Kryštůfek udělal hrubku v defenzívě. Ve 23. minutě byl Hubník opět v další vyložené pozici poté, co na něj u vzdálenější tyče naletěl centr od Hořavy. Hostující forvard však selhal v koncovce a přestřelil. Ve 28. minutě již Sigma přece jenom vedla.

Ta rozebrala nepříliš kompaktní obranu soupeře, Ordoš následně přihrál volnému Pospíšilovi, jenž ihned poté předal míč Doležalovi a ten prázdnou bránu neminul. Deset minut před obrátkou mohl ještě "skórovat" domácí obránce Rada ve spolupráci s nevýrazným Kryštůfkem, ale jejich zmatené pohnutky vyřešil skvělým zákrokem Blažek.

Jihlavští se ve druhém dějství zlepšili a už po pěti minutách pořádně probudili Olomouc. Nejprve zkusil vypálit Jungr, do jeho pokusu se mu ovšem vložil Škerle. Poté se ve slibné šanci ocitl po Kolouškově pasu také Josl, ale ani po této situaci se domácí vyrovnávací branky nedočkali.

V 63. minutě se rovněž poprvé výrazně v brance ukázal i olomoucký Blaha, který likvidoval další hezkou ránu Jungra. Sigma si o vyrovnání nakonec tolik koledovala, až se ho opravdu dočkala. Koloušek deset minut před koncem z přímého kopu našel hlavu Tecla a ten hlavou doprostřed brány prostřelil Blahu.

Domácí však neměli pořád vyhráno. Minutu po vstřeleném gólu je mohl potrestat Ordoš, jenž si parádně naskočil na centr od Vepřeka, nicméně naštěstí pro Vysočinu pouze přestřelil. Poslední vážnější možnost měl po zmatcích před Blažkem opět hostující Ordoš, na poslední chvíli ho ale odzbrojil Tlustý.

Autor: Patrik Sandev

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady je to myslím bez debat...

3:0

Reagovat
cerwi

tady se neda nesouhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ako vždy Jihlava bude vyhravat ale nakoniec remizuje čiže 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

naivita prvniho stupne

Reagovat
smazaný uživatel

ano jj

Reagovat
vanGomm

Tip 2.

Reagovat
Tomtaf

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sotuen

tož oba gol

Reagovat
cerwi

budu tam, takze vyhrajem; tipuju 2:0. FCV Oléé Goly Tect, Masopust

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Proste na to uz se musi sazet neskutecna serie remiz od Jihlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava-kapacita stadionu 4000 a náký drobný. Co to proboha je? to je tak na 2.ligu max!

Reagovat
Sw!fty

a stejně to nevyprodali...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele