20. kolo
23.03.2013 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Vysočina Jihlava - FK Mladá Boleslav 1:0

Vysočina může jásat, dnes odpoledne díky brance Tomáše Rady porazila Mladou Boleslav. Zkušený záložník rozhodl o třech bodech, díky nimž je Jihlava na desáté příčce.

První vážnější ohrožení brány Miroslava Millera si připsal Ondřej Šourek, Miller ale s jeho zakončením počítal a ránu zneškodnil. Jan Kosak našel centrem nabíhajícího Lukáše Masopusta, ten se ale nezaskvěl a poslal míč mimo bránu. V pozdním sobotním odpoledne se ale jinak ani jednomu z týmů zřejmě nechtělo riskovat a tak jsme nebyli svědky příliš pohledné podívané.

To hráči napravili hned z kraje druhého poločasu. Zkušený záložník Václav Koloušek našel svým centrem z rohového kopu hlavu nabíhajícího Tomáše Rady a ten poslal svůj celek do vedení - 1:0.

Koloušek jako by ožil a již servíroval další míč do pokutového území. Na něj sice číhal Masopust, brankář Miller ale byl připraven. Na opačné straně rozehrávali hosté rohový kop, na centr Davida Jarolíma ale hlavičkou reagoval nejen Petr Johana, připraven byl také brankář Jaromír Blažek.

Do míče se opřel také mladý útočník Martin Nešpor, Blažek se musel hodně natahovat, aby ránu lapil. V poslední akci zápasu se objevil po Kolouškově vybídnutí střídající Václav Tomeček, jeho střelu brankář Miller vyrazil na rohový kop. Z něj už Jihlava neudeřila, přesto se může radovat za hubenou výhru.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl odesel a Jihlava prestala strilet goly....pritom na podzim hrala ofenzivni fotbal...Boleslav si to uhraje...Jihlava uz da mozna prvni gol na jare v lize...tip 2...1:2

Reagovat
vanGomm

Boleslav už v lize o nic nehraje a to by mohla být pro Jihlavu trochu výhoda.Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

to s tebou nesouhlasím...Boleslav když vyhraje tak bude ztrácet na Jablonec jenom 6 bodů...navíc jablonec bez lafaty půjde dolů...a to 4. místo může na EL stačit

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 prostě se to už musí zlomit a já věřím že to tam Jungr ukope

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč spousta lidí cpe Jungra tam kam cpe ...Je to sice bojovnej,rychlej kluk ,ale kolik věcí po--re kolik věcí nepromění už by zasloužil naprdel .

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
ryzskej

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 Hosté nechávaj spousta lidí dom a o nic jin nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipujem remizu

Reagovat
smazaný uživatel

1. poločas 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ronaldik

Tak a tímto bych projekt jménem "Pondělní dohrávka" definitivně zrušil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak nesnášim ty pondělní dohrávky navíc se ani nikdo nemůže divit že přijde málo lidí když to je v tejdnu a lidi už choděj do práce

Reagovat
vanGomm

Zaměstnaných lidí je u nás přibližně 4 870 000.Je nás cca 10 500 000,takže těch víc jak 5 500 000 co nechodí do práce těm by mělo být úplně jedno,který den,nebo hodinu se to hraje.Jenže problém,proč chodí na fotbal tak málo lidí bude asi v něčem jiném.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ronaldik

Když vyřadíš děti, studenty, kteří mají školu, důchodce, kteří na fotbal vážně příliš nechodí, tak ti zbydou nezaměstnaní, kteří na to nemají, aby tam šli, podnikatelé, kteří se taky musí nějak živit, takže je pravděpodobný, že v pondělí odpoledne taky něco budou mít... zbývají rentiéři, invalidní důchodci a pracující na směny, kterým zrovna směna nevyjde

Reagovat
vanGomm

Tak Ty to počítáš asi tak,jako když já budu počítat roční docházku do práce a odečtu od ní dovolenou,52 sobot,52 nedělí,1/3 volna a zhruba 1/3 spánku.To mě potom stejně jako Tobě nic a nikdo nezbude.Jihlava má stadión pro 4 100 diváků a 52 000 obyvatel s okolím to bude určitě přes 100 000.Tam by mělo být vyprodáno na každý zápas.Už také proto,že jde o nováčka soutěže.Já samozřejmě vím a naznačil to výše,že největší brzdou proč se nechodí na fotbal jsou peníze.Problem s tím totiž má čím dál víc lidí a i ti co pracují za ty nízké mzdy.Útajně těchto pracujících je 40% a ty musí opravdu obracet každou korunu.Říká se,že ligové vstupné je v rozpočtů klubů zanedbatelné procento.Tak ať to dají za symbolickou korunu.Podobně tak jak se pronajímají různé objekty.Potom by lidi na fotbal chodili určitě v hojnějším počtu a i fotbalistům by se pak lépe hrálo.Finanční problém by pak neměli jak důchodci tak nezaměstnaní a ani studenti.Těch určitě v 17:00 ve školách moc nevysedává.Možná,že by pak dorazili i ti co spí pod mosty.Stačilo by prodat flašku od piva.Největší problém by měli vlastně podnikatelé,protože oni,jak tvrdí pracují 24 hodin denně.Je však zajímavé,že pokud se jim stane nějaký problém bývá to zpravidla buď na golfu,nebo tenise.

Reagovat
ronaldik

Máš recht, ale nic to nemění na tom, že pondělní dohrávka je zbytečnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
scholes18

1. half x

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že slíbený přímý přenos na ČT sport nebyl. Ale tenhle výsledek se dal čekat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele