20. kolo
17.03.2013 18:00 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - Dukla Praha 4:0

Plzeň odpověděla na pohárové vyřazení ve velkém stylu, Duklu doma rozstřílela 4:0 a opět tak odskočila svým pronásledovatelům na čele tabulky. Čtyři branky přitom dostali Pražané od předloňského mistra i na podzim, zjevně se však příliš nepoučili.

..nutno ovšem podotknout, že dnešní utkání bylo do velké míry ovlivněno červenou kartou, kterou obdržel hostující Vorel už po několika vteřinách pobytu na hřišti - Bakoš patičkou vyzval do úniku Tecla, a Vorlovi tak nezbývalo než zatáhnout za záchrannou brzdu. Dukla vydržela favoritovi v deseti vzdorovat pouze čtvrt hodiny; úvodní gól založil pěknou individuální akcí Ďuriš, který obehrál dvojici strážců a odcentroval napříč vápnem na krajana Bakoše, jemuž stačilo pouze nastavit nohu - 1:0.

Divoký úvod dostal další pokračování ve 31. minutě, kdy měli hosté obrovskou šanci na srovnání - Tecl totiž zahrál ve vápně rukou a sudí Drábek odpískal penaltu. K té se postavil Pospěch, a nemířil vůbec špatně - jenže Plzeň má v bráně Kozáčika, jehož vynikající zásah uchránil jeho tým od inkasování.

Ďuriš se následně neprosadil proti přesile pět minut před koncem půle; Viktoria si zkrátka většinu munice schovala až na druhé dějství. Trvalo 17 minut, než se po změně stran navyšovalo skóre - dirigent Horváth odcentroval do vápna, kde nejvýše vystoupal Čišovský a přesnou hlavičkou pod břevno překonal Radu - 2:0.

Za tohoto stavu už vedoucí tým tabulky mohl hrát uvolněněji, a v 73. minutě zahodil obrovskou šanci Adamov, který pohrdnul Ďurišovým přiklepnutím a tváří v tvář Radovi selhal. O šest minut později si pak hostující gólman oddechl po "šanci" vlastního obránce Borka, jehož snaha odvrátit Teclův centr málem skončila ve špatné síti.

Na 3:0 tak Viktoriáni zvyšovali až v minutě šestaosmdesáté - spolupráce středopolařů Horvátha s Daridou vyústila v přihrávku z druhé vlny nabíhajícímu Kovaříkovi, který bez problémů uklízel do sítě - 3:0. Finální tečku za povedeným večerem pak pro domácí napsal o dvě minuty později střídající Adamov, jenž si v ideální pozici před Radou suverénně poradil s Teclovou pobídkou - 4:0.

Autor: Dominik Zezula / onlajny.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zalezi jak plzensti zregeneruji sily a v jake psychicke pohode budou po zapase v EL...tip 1..3:0

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň se teď bude soustředit jen českou ligu myslím si že Dukla si pojede do Plzně pro pěkný výprask

můj tip: 3-0

Reagovat
Zajda

3:0 nebo 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

CERVENA? KOMEDIE :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi přijde, že u nás a v Anglii se hraje naprosto jinej sport...nevim, mně se teda víc líbí ten anglickej stajl

Reagovat
Sw!fty

zápas jsem neviděl, ale názory na červenou v 1. minutě? Ano / Ne ... za co?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky by mě zajímalo co se stalo

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl šel po levý straně proti Vorlovi, ten ho sundal... faul jasnej, jestli na redku nevim, ale jelikož stál vorel o krok za posledním obráncem tak asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak někdo může dostat červenou v první minutě

Reagovat
smazaný uživatel

co by né když v tom létají takové peníze .....taky to bylo podplacené

Reagovat
ryzskej

Reagovat
smazaný uživatel

schweisteinger7>>priste radeji nic nepis udelas lepe

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele