26. kolo
05.05.2013 18:05 CET
5 : 1
(3:0)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Povzbuzená Slavia zabrala a Jablonci nadělila hned pět branek

Dvakrát nevstoupíš do stejné řeky, tak přesně toho se nedržel staronový slávistický kormidelník Michal Petrouš a červenobílí příznivci za to mohou být jedině rádi - Slavia doma opět vyhrála a Baumitu nadělila rovnou bůra!

Pražané od prvního uvedení míče do hry působili živějším dojmem a včasným napadáním přidělávali severočeské ekipě nemalé starosti. Hodně vidět byl Karol Kisel, jenž své spoluhráče zásoboval přesnými pasy a právě bývalý slovenský reprezentant se nejvýrazněji podepsal pod poločasové vedení, když asistoval u všech tří zásahů. Ještě předtím však měl tutovku Hubník, ale v tísni neuspěl!

Třicátá minuta pak skóre měnila na druhé straně: Kisel od rohového praporku posadil kulatý nesmysl na hlavu Gecova, jenž tak zaznamenal druhá zásah po návratu do Edenu - 1:0. Zakrátko zkušený středopolař narazil Juharovi a slovenská spolupráce znamenala vedení 2:0! Těsně před odchodem do kabin pak vystudovaný právník vysunul za obranu Gecova, ten pálil nepřesně, ale Juhar podruhé zavěsil - 3:0.

Jablonecké akcie výrazně klesaly s absencí dvou základních stavebních kamenů - Tomáš Čížek a Karel Piták si museli odpykat disciplinární trest. To domácím nepřítomnost hned několika opor (Dobrotka, Nitrianský) pranic nevadila a krátce po příchodu z kabin mohl Juhar dokonce zkompletovat hattrick, ovšem hrubou chybu v rozehrávce nepotrestal a vymezený prostor netrefil!

Tříbrankové vedení dodalo SKS potřebný klid a nadále se hrálo podle domácích not, zejména počet rohů neustále narůstal, ovšem žádné další nebezpečné akce k vidění nebyly. Naopak po hodině hry našel Vaněk v šestnáctce Hubníka, jenž mezi dvěma obránci snížil na 3:1. Odpověď však na sebe nenechala dlouho čekat: Juhar vysunul za obran čerstvého Mičolu, který nezaváhal a zkušeně propálil Špita - 4:1. Ten samý hráč pak měl i poslední slovo a pětibranková potupa byla na světě!

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
ondrasch77

1-2 (kisel - kopic, beneš)

Reagovat
kezba1

2:0 (Kisel,Škoda)

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie se zvedne, když už odešel rozumbRada :)) 4:0!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

no, tip mi nevyšel, ale gólový rozdíl ano! :))

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec ma porad sanci hrat EL...ale i tak si myslim ze na vyhru to stacit nebude....as remiza...tip X..0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0(Kisel,Vošahlík)

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se doma Slavie nenechá zahanbit, i když jsou na tom hosté v tabulce GL lépe. Prostě sešívaní musí zvítězit, tak velí tradice .... Tip 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím super

Reagovat
cetto

Rada je pryč a hned to jde!! Ten tým má na to bojovat o poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo!!! Je tak dál SKS a hned je to veselejší ....

Reagovat
-Pato-

Slavia oléé !

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo, Slavie. Teď jen, aby takové výkony nebyly výjimkou, ale pravidlem. K tomu asi povede dlouhá cesta, ale toto by mohl být dobrý začátek

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo, zlatej Rada, teď z toho mám akorát infarkt, jen tak dál.

Reagovat
REPLIKATOR

Jablonec v pi..

Reagovat
smazaný uživatel

no tak jablonec jak cedník ,obrana žádná ,to je jasné že pak padaj goly jak na páse

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se hlasej i fanousci Slavie, pro Radu nic moc vysledek, ze odejde a hned se dari, to nepotesi, kazdopadne pro me jako Spartana pozitivum vidim v tom, ze by Slavisti mohli zabrat proti Plzni a obrat je o vsechny body

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele