11. kolo
19.10.2012 20:15 CET
2 : 1
(1:0)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia dokázala udolat Příbram a doma zůstává bez porážky!

Nájezd dalšího protivníka odražen! Tato slova mohou po dnešním večeru hlásat v Edenu, kde Slavia těsně přehrála Příbram a zapsala si tak na své konto další tři body. SKS si tímto upevnilo pátou příčku, vedoucí Baumit má k dobru čtyři bodíky.

Vinou nečekaných technických problémů, kdy na stadionu vypadla elektřina, se začalo později, ani to však nezabránilo známému českému kardiochirurgovi Janu Pirkovi v čestném výkopu, který jakoby předznamenal nadcházející dění... Sešívaní měli optickou převahu, avšak většina jejich akcí končila daleko před pokutovým územím Středočechů, spíše jsme tak byli svědky nezáživné bitvy ve středu pole.

Svěřenci staronového příbramského kormidelníka Karola Marka působili naprosto bezbranným dojmem, ovšem ve dvacáté deváté minutě se z ničeho nic dostal ke střele zpoza vápna Šlapák, nedůrazným pokusem však na Čontofalského nevyzrál. Hned nato se konečně dočkali také domácí hráči: Kisel rozehrál volný přímý kop přesně na hlavu Latky, tomu však překazil radost skvělý Hruška, jemuž následně definitivně ulehčil pohotový Mišůn. Hra se rázem rozběhla...

...opět to byla Slavia, kdo měl více ze hry, avšak kulatý nesmysl zrovna dvakrát domácí fotbalisty neposlouchal. Přesto se zanedlouho SKS radovalo: Kisel rozehrál další standardku, balón na zadní tyči vrátil do ohně Petrák a dobíhající Nitrianský už měl před sebou snadnou práci - 1:0.

Po obrátce hosté sice hru vyrovnali, čemuž napomohl i příchod Makedonce Zorana Danoskiho, jenž nahradil nevýrazného Jiřího Mareše. Ani to však neznamenalo větší nadzvednutí ofenzivních stavidel, čemuž snad nejlépe odpovídal fakt, že nejnebezpečnějším hráčem Slavie byl pravý obránce (!) Nitrianský. Právě neúspěšný reprezentant U21 se v 60. minutě opřel z velké dálky do míče, ten se mu však do prostoru branky vměstnat nepodařilo!

To však Slávisty mrzet nemuselo. Vzápětí utekl po pravé straně Mičola, jenž následně parádním centrem oslovil zcela volného Škodu, a ten už z bezprostřední blízkosti nezaváhal - 2:0. Odpověď měl na hlavě Jugas, prostor ohraničený třemi tyčemi však nenašel. Ještě více měl rozhýbat příbramský útok Zdeněk Koukal, ten dostal šanci místo slávistického oblíbence Davida Kalivody a hned byl na trávníku "cítit". Bývalý hráč ostravského Baníku nejdříve hlavičkoval nepřesně, hned o pár okamžiků později se však Koukal po narážečce objevil ve vápně neatakovaný a z hranice penalty bezpečně zavěsil - 2:1.

Závěrečná desetiminutovka již probíhala pod režií Příbrami, ta si však i přes nezměrnou snahu žádnou další příležitost nevypracovala, naopak mohl definitivně rozhodnout střídající Koreš, rychlou akci ideálně zakončil, ovšem balón přesto skončil pouze na tyči Hruškovy branky!

Autor: Jiří Vojík

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
willdonor

nechcete nekdo upravit datum a cas??????????????????????????????????????????????,

Reagovat
cepinzcegamy

SKS o gól.

Jinak zajímavej kurz na Latka gól - 8:1!

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

z 9 domacich zapasu proti pribrami 8 vyher, zitra to nemuze dopadnout jinak je potreba napravit tu blamaz se Slovackem

Reagovat
Sotuen

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme to urvat. SKS

Reagovat
junglist

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele