24. kolo
22.04.2013 18:00 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia Praha - 1. FC Slovácko 1:0

Slovácko jede z Prahy bez bodu, a hlásí se tak do nepříjemných bojů o záchranu. Slavia své domácí utkání výsledkově zvládla. Do posledních šesti kol půjde z klidných pozic tabulky, ovšem předváděná hra stále zůstává za očekáváním.

Úvod utkání se odehrál v nevysokém tempu bez výraznějších šancí a s řadou nepřesností v kombinační hře obou týmů. První ohrožení brány zaznamenali hosté, když se do míče položil Daníček, ovšem bránu přestřelil.

S přibývajícím časem sešívání přebírali taktovku a získávali územní převahu. Do výraznějších příležitostí se však dlouho ne a ne prosadit. Až agilní krajní bek Čonka dokázal připravit gólovou pozici pro Karola Kisela. Čonka prchl po levé straně a krásnou zpětnou přihrávkou vyzval ke skórování svého krajana z Košic - 1:0.

Kvalita na straně domácích byla patrná i v následujících minutách, hosté působili dojmem, jakoby se chtěli teprve mobilizovat na nadcházející utkání s Českými Budějovicemi. Ostatně na lavičce náhradníků zůstali Došek, Kuncl a Trousil, tedy tři disciplinárně ohrožení hráči. Trousil však kvůli zranění Mezlíka musel ještě před pauzou do utkání nastoupit.

I do druhé přestávky měli lepší nástup hosté. Po pěti minutách navíc Košút po Volešákově přímém kopu mohl srovnat, Čontofalského bránu ovšem netrefil.

Domácí toužili přidat pojišťovací gól, který by jim přidal na klidu, ovšem z mála šancí se jim skórovat dlouho nedařilo. Aktivní byl zejména kapitán Kisel. Hra se naopak vyrovnala a Slovácko vycítilo, že v Edenu prohrát nemusí. Ani příležitosti hostů však gólem neskončily.

Domácí Slavia tak utkání zvládla a po třech utkáních bez vítězství se raduje z tříbodového zisku. Naopak Slovácko padlo již popáté v řadě a soustředit se nyní bude na důležité utkání s posledním týmem tabulky.

Autor: Martin Lavický / onlajny.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Statisika gólů k tomuto zápasu: http://www.ligista.cz/news/slavia-slovacko/

Náš tip na výsledek: 1:0

Reagovat
vanGomm

Slavia by si výhrou zajistila definitivní klid.Tipuji,že se tak asi stane,ale lehké to nebude.Zřejmě to skončí pouze o gól.Slovácko jsem viděl v Jablonci a tak špatný výkon sotva zopakují.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tip X..1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Veselac

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 :)

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň tak ... SKS

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele