24. kolo
21.04.2013 16:00 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav 2:2

Olomouci se v posledních týdnech nedaří a ani zápas s Mladou Boleslaví jí nevyšel podle představ. Středočeši dokonce na Hané vedli o dvě branky, ale Sigma nakonec zabrala a vybojovala alespoň bod. Ten je v bojích o evropské poháry stejně málo.

Přitom zápas se mohl vyvíjet zcela jinak, kdyby už v první minutě utkání proměnil velkou šanci Michal Ordoš. K nejlepšímu olomouckému střelci se totiž dostal odražený balón po Doležalově ráně, jenže reprezentační útočník ztroskotal na zkušeném Millerovy. Navíc neuspěl ani z dorážky, kterou poslal nad branku.

A tak Boleslav trestala. Ve 12. minutě se odhodlal ke střele Mareš a hlavičkující Nešpor dostal míč do olomoucké branky - 1:0 pro hosty. Navíc Boleslav pokračovala v náporu. Štohanzla na poslední chvíli zastavil Vepřek ale na rohový kop Jarolíma a následnou hlavičku Johany už olomoucká defenzíva zareagovat nedokázala - 2:0 pro Mladou Boleslav. Olomouci se tedy první poločas nepovedl a ve druhém dějství měla co dělat, aby výsledek nějakým způsobem zvrátila, což se nakonec podařilo. V 55. minutě vstřelil důležitou kontaktní branku Martin Doležal, když všemu předcházel centr Javůrka - 2:1. Sigma následně ožila a byla nebezpečná, jenže i Boleslav dokázala z brejku zahrozit. Nicméně Olomouc byla v této fázi zápasu lepším týmem a nekonec v 71. minutě zaslouženě vyrovnala. Rohový kop Doležala prodloužil Plška do branky a stav utkání byl 2:2.

Mladá Boleslav ale nakonec mohla strhnout vedení na svojí stranu, v 81. minutě k tomu měla velkou příležitost a stejně tak o pět minut později v podání Nešpora. Závěr zápasu byl hodně nervózní, což se projevilo při vyloučení domácího Vepřeka. Zápas nakonec vítěze nepoznal, Olomouc remizovala s Mladou Boleslaví 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
ryzskej

3:0!!!

Reagovat
ryzskej

3:0!!!

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Tomtaf

2:2

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Statisika gólů k tomuto zápasu: http://www.ligista.cz/news/sigma-boleslav/

Náš tip na výsledek: 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1...4:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Filip12

Olomouc 0-2 aspoň se takhle nevzdálí Jablonci v boji o 3. flek

Reagovat
smazaný uživatel

Pivarník ven!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele