11. kolo
21.10.2012 17:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Hanáci přece jen udolali Duklu Praha a dotahují se na Jablonec

Domácí neporazitelnost olomoucké Sigmy pokračuje, tentokráte Andrův stadion opouští s prázdnou Dukla a svěřenci Romana Pivarníka se i díky zaváhání svých konkurentů na čele tabulky posunují na úroveň vedoucího Jablonce!

Očekávaný domácí tlak se hned od počátku nekonal, deset minut nebylo po zajímavých akcích před oběma brankami ani vidu ani slechu, když tedy nepočítáme ryze neškodné pokusy Navrátila na jedné a Borka na druhé straně. Za pár minut hledal Vepřek ve vápně narostlého Ordoše, ten se však pro tuto chvíli k balónu nedostal. To už však záhy neplatilo: produktivní střelec si narazil s Klesnilem, obelstil bránícího Vrzala a se štěstím překonal Radu, jenž si na kulatý nesmysl sáhl, zabránit mu v cestě za brankovou čáru již však ani s vypětím všech sil nedokázal - 1:0.

Ten samý hráč mohl vzápětí přidat druhá zářez, avšak tentokráte se jako pravý zabiják nezachoval a z dobré pozice hlavičkoval nad branku! Hanáci i ve zbytku prvního dějství svého protivníka tlačili, ale udeřit mohlo paradoxně na opačné straně: Malý hledal z volného přímého kopu Pospěcha, který na míč jen těsně nedosáhl, načež mohl využít chyby v rozehrávce Berger, ani jemu se ovšem nezadařilo.

Po obrátce se pokračovalo v zajetém trendu - Sigma byla i nadále dominantnější, držela mičudu na svých kopačkách a bylo jenom otázkou času, kdy svůj náskok povýší. Navrátil sice dvakrát během pár okamžiků s individuální akcí neuspěl, načež mohl opět ze standardky trestat Štětina a Pázler, Blaha však svůj tým podržel! Také zde se neúprosně trestalo: Ordoš předal Navrátilovi, který už si do třetice poradil - 2:0.

Kontrovat mohl po hodině hry obávaný dělostřelec Malý, nejdříve však chytře zamýšleným pokusem z půlky hřiště, kdy se snažil nachytat na švestkách vystoupivšího Blahu, přestřelil a zamířit do prostoru branky se mu nepodařilo ani o chvíli později! Klidný závěr mohli Olomouci zajistit Klesnil a Ordoš, ani jeden z nich nepálil přesně. Poslední slovo si tak vzal ze standardky Malý a dočkal se zasloužené trefy - 2:1.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
ronaldik

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Tomtaf

2:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
ryzskej

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele