19. kolo
10.03.2013 15:00 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

Slovácko triumfovalo v Teplicích 4:0

Fotbalisté Teplic si v 19. kole Gambrinus ligy uřízli pořádnou ostudu, když před vlastními diváky podlehli Slovácku vysoko 0:4. Severočeši názorně ukázali, že takhle se o záchranu nehraje. Dvakrát skóroval Libor Došek.

Zápas nemusel pro Teplice skončit tak tragicky, kdyby jejich hráči proměnili alespoň jednu šanci z té celé řady vypracovaných. Slovácko ale předvedlo na severu Čech fantastický výkon a tři body bere zaslouženě.

Slovácko ukázalo svoje možnosti už v jedenácté minutě, kdy na balón z dobré pozice nedosáhl Trousil. Poté následovaly velké šance Teplic. Kaufmanova rána skončila rohovým kopem a Mahmutovič z jasné pozice trestuhodně minul branku! Hned o minutu později zahrozil opět Litsingi, ale míč uklidil do bezpečí Reinberk. Žlutomodří svoje šance nevyužili a Slovácko to potrestalo. Libor Došek na malém vápně nikým neatakován vstřelil gól, který byl z pohledu Teplic naprosto zbytečným - 0:1.

Teplice se pochopitelně nevzdávaly a ještě v prvním poločase zahodily další tři velké šance. Rosa střílel nad a Keričův rohový kop prolétl kolem brankové čáry. A situace se následně opakovala, Teplice zahazovaly a Slovácko střílelo branky. K Valentovi se dostal odražený balon a záložník hostí zvýšil na 2:0 pro Slovácko.

Také druhý poločas nabídl spoustu gólových akcí a další dvě branky. Pokud Teplice pomýšlely na zdramatizování zápasu, v 53. minutě jejich plány vzaly za své. Grigarovi vypadl míč z rukavic a chybu potrestal Jan Trousil - 0:3. Třetí brance hostí znovu předcházely zahozené teplické šance. Svěřenci Zdeňka Ščasného se následně sesypali a zanedlouho dostali čtvrtý gól. Libor Došek si zpracoval míč a z otočky podruhé v zápase skóroval - 0:4.

Sympatické bylo, že i za tohoto stavu se Teplice snažily vstřelit branku, ovšem nebylo jim přáno. Slovácko dalo Teplicím lekci z produktivity, Na Stínadlech vyhrálo vysoko 4:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2....0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
vanGomm

Teplice už vlastně hrají tzv.s nožem na krku.Ovšem Slovácko toho na rozdávání moc nemá.Takže můj tip je X.

Reagovat
smazaný uživatel

Gólové preview tohoto zápasu http://www.ligista.cz/news/teplice-slovacko/

Náš tip 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

:-) :-) :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Vy už raději netipujte

Reagovat
Tomtaf

3:1

Reagovat
PISTOLERO

TIP: 02

Reagovat
hradec

Rozhodně nevyhraje Slovácko. Takže bud' 1 nebo 0. Když se kouknete na historii vzájemných zápasů, tak v posledních několika vyhrávali výhradně domácí anebo to končilo remízou. Nezdá se mi, že by to dnes mělo být jinak.

Reagovat
PISTOLERO

statistika nuda je

Reagovat
Filip12

,,ROZHODNĚ NEVYHRAJE SLOVÁCKOˇ'' Příště važ slova

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že to dneska konečně Slovácko dá 1-3

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko to zvládlo, čekám rezignaci kouče Teplic.

Reagovat
ronaldik

Teplice s Hradcem do FNL

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice uplne v prdeli, ocekavana dvojka, ale ne az tak ohromna, tohle byla slusna exibice

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele